In de pers Als expert in vermogensbeheer, vermogensplanning en beleggingen komt onze bank regelmatig in de pers. Een overzicht...

Vragen over één van deze artikelen?

  • Aarzel niet ons te contacteren.
In de pers

Kiwanis

Onze collega's Carine Heylen en Karine Hermans waren vrijdagavond 29/03 te gast in de Vredeberg, op de 'onewoman comedy show' van Veerle Malschaert, ter ere van de kinderafdeling van het H. Hartziekenhuis in Lier. Met de opbrengst zal de afdeling, waar jonge patiënten soms langdurig verblijven, opgefleurd worden. Met veel plezier droegen ook wij ons steentje bij. Graag zouden wij de mensen van Kiwanis Symforosa Lier willen bedanken om deze fijne avond op poten te zetten, Carine & Karine zijn nog steeds niet bekomen van de lachbuien! 

Line-Up

Wij blikken terug op een zeer geslaagd weekend! Vrijdagavond was er het wondermooie benefietconcert 'Ticket to the Moon' in het Theatrium te Mechelen, van het Line-Up koor, onder leiding van Sam Verlinden, ter ere van de organisatie Maud & Co, een co-housing project voor jongvolwassenen met een handicap. Een initiatief dat we met veel plezier hebben gesteund en bijgewoond in het gezelschap van Kathleen, Kurt, Maarten, Joris Van Briel, Monique Leys en tal van andere gasten!Bedankt aan alle organisatoren voor de fijne avond! 

Royal Antwerp Hockey Club

De Royal Antwerp Hockey Club is een sportclub die ons nauw aan het hart ligt en dat steken we niet onder stoelen of BANKen! We zijn dan ook zeer tevreden dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen tot het Galabal, waarvan de opbrengst bestemd is voor de g-hockey en de jeugdwerking van de club! Bedankt voor de fijne avond allemaal!