Contacteer ons Heeft u een vraag? Wenst u meer informatie?


Contacteer één van de kantoren waarvan u de coördinaten hieronder vindt. Wenst u direct contact met een medewerker in een kantoor? Klik dan op 'details' voor de lijst van de medewerkers en hun contactgegevens.


Werken Kasteelpleinstraat en omgeving

Op dit moment worden de riolering in de Kasteelpleinstraat vervangen en zal de straat heringericht worden. Hierdoor kan u problemen ondervinden wanneer u ons hoofdkantoor in Antwerpen bezoekt.

nutsfase 630/10 - 6/11Kasteelpleinstraat,werken aan oneven zijde. Enkelrichting naar Kronenburgstraat. Parkeerverbod beide zijden.
nutsfase 77/11 - 8/11Welvaartstraat afgesloten tussen nrs 33 en Kasteelpleinstraat.
nutsfase 812/11 - 14/11Werken in voetpad Welvaartstraat tussen nr 33 en hoek Kasteelpleinstraat, oneven zijde - panden bereikbaar via loopbrug. Rijbaan vrij.
nutsfase 915/11 - 22/11Kasteelpleinstraat, werken aan even zijde. Enkelrichting naar Kronenburgstraat. Parkeerverbod beide zijden.


Verbondstraat afgesloten van nr 10 tot Kasteelpleinstraat.


Kronenburgstraat, werken in voetpad oneven zijde thv nrs 1 en 3.
heraanlegvoorjaar 2020Start rioleringswerken en heraanleg: eerst Kronenburgstraat, daarna Kasteelpleinstraat.


Meer info kan u terugvinden hier terugvinden.

Bezoek ons in één van onze Locaties

4 directieleden

Bedrijfsgegevens

Dierickx Leys Private Bank, Kasteelpleinstraat 44, 2000 Antwerpen.

+32 3 241 09 99 - antwerpen@dierickxleys.be

KBO Ondernemingsnummer 0413.564.943

Btw nr. BE0413.564.943

LEI (Legal Entity Identifier) 5493008P8921NNSV4139

Toezichthoudende autoriteiten: FSMA en NBB

Onze herkenningsgegevens vindt u op www.FSMA.be in de rubriek kredietinstellingen/banken.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen
Marleen Dierickx - Dierickx Leys Private Bank

60 jaar kantoor Mortsel

Dierickx Leys Private Bank Mortsel wordt gevierd! Het begon 60 jaar geleden in een bescheiden kantoor op de Statielei. Sinds einde 2008 bieden we onze diensten aan in het aangename, ruime en moderne kantoor in de Sint-Benedictusstraat 140. Proficiat aan dit enthousiaste team!

Onze kennis en expertise groeien verder aan

Nicolas Blondeau verrijkt het team in ons hoofdkantoor te Antwerpen. De afgelopen vijf jaar werkte hij in het financieel centrum van The City (Londen). Hij maakte daar actief de aanloop naar de brexit en de verkiezing van Trump mee. Twee ervaringen die kunnen tellen als relatiebeheerder. Naast het maken van verre reizen, voetballen en tennissen leest hij al eens graag een boek over historische gebeurtenissen. Welkom in ons team, Nicolas! 

Royal Antwerp Hockey Club

De Royal Antwerp Hockey Club is een sportclub die ons nauw aan het hart ligt en dat steken we niet onder stoelen of BANKen! We zijn dan ook zeer tevreden dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen tot het Galabal, waarvan de opbrengst bestemd is voor de g-hockey en de jeugdwerking van de club! Bedankt voor de fijne avond allemaal!