Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Terugblik op een geslaagde Gent-Wevelgem 26 maart 2023, in aanwezigheid van onze CEO Filip Decruyenaere

Aan het begin van de heilige Vlaamse Wielerweek zijn een aantal medewerkers van Dierickx Leys Private Bank, samen met enkele genodigden, de renners gaan aanmoedigen! Plaats van afspraak afgelopen zondag was de VIP Tent van Flanders Classics, op de top van de Kemmelberg. Ondanks de weersomstandigheden leverde Gent-Wevelgem dit jaar weer prachtige winnaars op! Dank aan iedereen die erbij was en die heeft bijgedragen aan deze geslaagde editie!

10-jarig jubileum Sam Behiels

Hoe heeft Sam Behiels de afgelopen 10 jaar bij Dierickx Leys Private Bank beleefd? “10 jaar Dierickx Leys Private Bank … Dat is 10 jaar passie voor de beurs, 10 jaar bouwen aan het kantoor Dierickx Leys Private Bank Gent en 10 jaar samenwerken met fijne collega’s. Op naar de volgende mijlpaal !”

Fed kiest voor de gulden middenweg

Deze woensdag waren weer alle ogen gericht op de Amerikaanse centrale bank (Fed). De voorbije weken heeft de reeds fors gestegen rente enkele Amerikaanse banken in moeilijkheden gebracht (meer daarover in onze DL Flash! van 22 maart 2023). Dit heeft de Fed echter niet weerhouden om de rente nogmaals op te trekken met 25 basispunten. Zo steeg de beleidsrente naar het hoogste peil sinds 2007!