Een klare kijk op uw vermogen

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Karine en Werner close up half size
Kennis en expertise 2

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

De M/V achter uw fonds

Werner Wuyts beheert sinds 2015 het fonds Transparant B Equity. Belegt hij in zijn eigen fonds? Wat was zijn beste belegging ooit? En hoe is het om andermans geld te beheren? U leest het in De Tijd van 16 mei 2018.

The Royal Victory Hockey Club

The Royal Victory Hockey club huldigde afgelopen weekend hun gloednieuwe waterveld in. Deze is identiek aan het veld waarop de finale van de Olympische Spelen is gespeeld! Dierickx Leys Private Bank is één van de sponsors van de club. Glad to be part of the team !