Een klare kijk op uw vermogen


Vanwege de directie en alle medewerkers van Dierickx Leys Private Bank wensen wij u graag te bedanken voor uw vertrouwen en de aangename samenwerking dit afgelopen jaar.

Ook in 2019 zullen wij ernaar streven u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

4 directieleden

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Christophe Verwilghen

Wij verwelkomen met veel plezier onze gloednieuwe commerciële medewerker Christophe Verwilghen in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Na zijn master TEW aan de KUL trok Christophe naar Madrid om een bijkomende master in Management te behalen, én wellicht ook om hier en daar, zijnde een groot voetballiefhebber, een thuismatch van Atlético Madrid mee te pikken. Bienvenida al equipo Christophe!

Apple: buy the dip?

De FANG-aandelen waren de voorbije jaren de motor achter de klim van de Amerikaanse beurzen. De jarenlange stijging zorgde er zelfs voor dat Apple in het voorjaar het eerste bedrijf werd met een marktkapitalisatie van meer dan $ 1,000 miljard.

Outlook 2019

Al enkele eerste indrukken van een zeer geslaagde avond gisteren in de Zuiderkroon te Antwerpen, waar ons Outlook-congres plaatsvond. We werden er getrakteerd op boeiende inzichten van Peter De Keyzer die ons, met een mix van realisme en optimisme, weerbaarder maakte voor de toekomst. Ook onze eigenste Sven Sterckx blikte terug op een hobbelig 2018 en liet zijn licht schijnen over Trump, China en Indië, sparende midlifers en babyboomers en welke impact dat zal hebben op beleggen in 2019. Wij willen in het bijzonder alle gasten bedanken om zo massaal aanwezig te zijn! Wij gaan alvast vol goede moed het nieuwe jaar tegemoet!