Visie rendeert.

De federale overheid nam maatregelen om een verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken.


Voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers werken wij vanaf maandag 16 maart 

achter gesloten deuren en dit al zeker tot en met vrijdag 17 april.

Onze kantoren blijven operationeel  en telefonisch bereikbaar maar zijn niet vrij toegankelijk 

Zorg goed voor uzelf en elkaar. Wij wensen u een goede gezondheid toe.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Piek beursvolatiliteit is voorbij

In een interview met De Tijd stelt onze hoofdstrateeg Werner Wuyts dat de piek van de beursvolatiliteit wellicht voorbij is. Het aankomende resultatenseizoen kan nog wel voor schokken van individuele aandelen zorgen.