Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Zorgt de stijgende langetermijnrente voor een negatief beursjaar?

Of is dit verband onterecht en mogen we het nieuwe jaar positiever inschatten? Sven Sterckx, lid van het directiecomité, lichtte de afbeelding hierboven toe tijdens zijn presentatie op de virtuele Outlook 2022 van donderdag 13 januari ll. Zo stelt hij vast dat een stijging van de langetermijnrente niet per definitie negatief is voor de beurs. 

Throwback Thursday: Outlook 2022!

Donderdag 13 januari 2022 vond, gezien de huidige coronamaatregelen, onze jaarlijkse Outlook weer virtueel plaats. Journalist Michaël Van Droogenbroeck legde onze gastsprekers op de rooster en ging samen met financieel expert Jan Longeval het debat aan.Sven Sterckx, lid van het directiecomité, bekeek wat de ‘Mid-Covid’-economie in 2022 op macro-economisch gebied in petto heeft. Werner Wuyts, Verantwoordelijke Studie & Analyse, legde ons uit wat ‘Modern Monetary Theory’ juist is en Thierry Geerts, CEO van Google België en Luxemburg, keek naar de gevaren én de kansen van digitalisering. 

Geert Neukermans

We verwelkomen een nieuwe collega op onze IT-afdeling! Geert Neukermans is een jonge sportieve vijftiger die een uitdaging niet snel uit de weg zal gaan. Hij is gehuwd en heeft twee dochters die het huis al uit zijn en zelf reeds aan kinderen denken! Als nieuwe kracht in het team van Luc Mees zal hij mee bouwen aan de verbeteringen en uitbreidingen van de interne software. Succes Geert!