Streven naar meesterschap ...

... want uw vermogen beheren is specialistenwerk!

Dierickx Leys Private Bank is een familiaal geleide bank sinds meer dan 100 jaar. Dat maakt ons uniek. Maatwerk en individuele service zijn diep geworteld in ons DNA. Zoals u leeft voor uw werk, onderneming of gezin, zo zijn de bankiers van Dierickx Leys Private Bank gepassioneerd door vermogensbeheer. Zij willen hun vakgebied tot in de puntjes beheersen en hun meesterschap met u delen.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Meesters in ons vak: het beheer van uw vermogen

Als bankiers willen wij alles over ons vakgebied weten, er elk detail van beheersen, en niets aan het toeval overlaten. Onze fondsenbeheerders volgen de bedrijven waarin ze investeren op de voet, onze relatiebeheerders kennen u – hun cliënt  – door en door, en voor onze juristen en fiscalisten heeft de voortdurend evoluerende wetgeving geen geheimen.

Visie boven rendement

Natuurlijk moeten beleggingen renderen. Natuurlijk moet uw vermogen in waarde toenemen. Maar als u ons vraagt of er iets belangrijker is dan rendement, dan zeggen wij: ja, visie. Een langetermijnvisie, om precies te zijn. Geen loos begrip, voor een bank die sinds 1901 bestaat.

Ontdek hier al onze kennis en expertise.

directie

Opiniewijzigingen

Het Nederlandse chemiebedrijf DSM is vooral actief op het gebied van gezondheid, voeding en materialen. Het is opgesplitst in twee businessgroepen. Nutrition en Performance Materials. Vooral de Nutrition divisie kende een sterke jaarstart waardoor ons advies mbt dit aandeel veranderd is van verkopen naar houden.