Visie rendeert.

Dierickx Leys Private Bank neemt beursvennootschap Lawaisse over.

Lees hier het persbericht.


Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Karine en Werner close up half size
directie

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

ESG-duurzaamheidsbeleid

Een duurzame financiële dienstverlening houdt, bovenop de gebruikelijke financiële criteria, op een structurele en systematische wijze rekening met de drie dimensies van duurzaamheid milieu, maatschappij en deugdelijk bestuur. Naast financiële  rendementsoverwegingen besteedt Dierickx Leys Private Bank dan ook ruime aandacht aan de bedrijfsimpact op maatschappij en milieu in haar beleggingsprocedure.

Aangepaste Algemene Voorwaarden

Bij de start van het nieuwe jaar hebben wij onze Algemene voorwaarden aangepast aan nieuwe wettelijke vereisten. U vindt het vernieuwde document in onze rubriek cliënteninformatie. De gewijzigde tekst is in het blauw gemarkeerd. Het betreft voornamelijk nieuwe regels inzake de privacy-wet en de Mifid II-richtlijn.Voor vragen of opmerkingen kan u terecht op onze afdeling compliance.

Outlook 2020

Ons event in de Zuiderkroon kende ook dit jaar weer een hoge opkomst dankzij twee topsprekers: Bart Kerremans en Sven Sterckx. Bedankt aan alle aanwezigen!