Visie rendeert.

Dierickx Leys Private Bank neemt het beheer over van Merit Capital Global Investment Fund.

Lees hieronder de persberichten:

Persbericht 9 mei 2022 - Overname beheer

Persbericht 24 mei 2022 - Informatie aan de aandeelhouders

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Doet u aan geografische spreiding? In welke regio’s ziet u het meeste potentieel?

Donderdag 23 juni 2022  was het 6 jaar geleden dat het referendum voor de Brexit plaatsvond. Het duurde trouwens 3,5 jaar alvorens het Verenigd Koninkrijk effectief uit de Europese Unie trad. De grafiek hierboven toont de rendementen, uitgedrukt in Amerikaanse Dollar, van de Europese, Britse en Amerikaanse indexen sinds die dag. Men stelt vast dat de Britse indexen (zowel de FTSE 100 als de bredere FTSE 250) steevast slechter hebben gepresteerd sinds de Brexit werd gestemd. Sinds begin dit jaar is het omgekeerde echter waar.