if (typeof marketingCookie !== 'undefined') { }

Visie rendeert.

U kan opnieuw een afspraak maken met uw relatiebeheerder voor dringende zaken.

Voor andere zaken blijven wij opteren voor een telefonisch contact, mail of bericht. Dank voor uw begrip.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Stefan Duchateau

Professor Duchateau was keynote speaker op het OneLife Beleggingsforum vorige week. Investment Officer* rapporteert zijn kijk op de huidige risicopremie. Gelooft u dat de beurzen overgewaardeerd zijn?*Investment Officer is een onafhankelijk journalistiek platform uitsluitend bestemd voor Belgische beleggingsprofessionals.

Werken Kasteelpleinstraat en omgeving

Nu de eerste fase van de werken zo goed als afgerond is, wordt overgegaan naar fase 2: het complexe kruispunt in de bocht van de Kasteelpleinstraat naar de Kronenburgstraat. De aannemer start op maandag 31 augustus: het kruispuntencomplex vanaf de Begijnenstraat tot en met de Verbondstraat. De werfzone voor deze fase zal lopen tot aan Kronenburgstraat nr 20.