Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Is de huidige energiecrisis een tijdelijk gegeven?

En is duurzaamheid een belangrijke pijler in uw portefeuille? De onderstaande grafiek van Bloomberg toont ons een ontnuchterend beeld: in de globale mix van grondstoffen voor het opwekken van elektriciteit neemt steenkool nog altijd veruit het grootste deel in. Belangrijke oorzaken hiervan zijn onder andere de opmars van China en de groei van India doorheen de laatste jaren wat voor een grotere vraag naar steenkool zorgt. Hernieuwbare energie heeft, ondanks het toenemend belang, nog een lange weg te gaan.

Personeelsfeest!

Na uitstel door corona, was het vorig weekend eindelijk zover: we mochten nog eens feesten! Het personeelsfeest werd georganiseerd in het nieuwe kantoor te Kortrijk, ter kennismaking, en werd een voltreffer! Dank aan het feestcomité en directie voor de organisatie!