Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Komt er dan toch een eindejaarsrally of strooit het banenrapport roet in het eten?

Op 30 november signaleerde Fed-voorzitter Jerome Powell nog eens dat het tempo van de renteverhogingen wat mag vertragen. De meer gematigde taal werd enthousiast onthaald door de markten waardoor een belangrijk technisch niveau, het 200-daags voortschrijdend gemiddelde van de S&P 500, werd doorbroken. Vanuit technisch oogpunt biedt de geschiedenis ons bemoedigende signalen voor aandelen zodra ze boven een trendlijn op langere termijn breken na er maanden onder te hebben gelegen.

Capitant Antwerpen

Onze analist Jasper Thysens, CFA en vermogensbeheerder Maarten Janssens waren dit jaar opnieuw te gast bij Capitant Antwerpen om de beleggingsvisie van Dierickx Leys Private Bank toe te lichten en de studenten van de Universiteit Antwerpen op weg te helpen met hun eerste stappen op de beurs! Wij wensen hen veel succes toe!