Visie rendeert.

In de kijker

"We bouwen met elk van onze cliënten een langetermijnrelatie op"

Lees hier het volledige artikel van Monique Leys, gepubliceerd in De Tijd.

In de kijker

“Het juiste doen in het beheer van vermogens is belangrijk”

Lees hier het volledige artikel van Filip Decruyenaere gepubliceerd in De Tijd.​​​​​​​

In de kijker

“We zijn volledig transparant over welke bedrijven er in onze fondsen gaan en waarom”

Lees hier het volledige artikel van Sven Sterckx, gepubliceerd in De Tijd.​​​​​​​

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Woensdag 10 mei 2023: het Dierickx Leys Private Bank fondsencongres te Antwerpen!

Hier nog in volle opbouw, maar 's avonds op één van de podia in BluePoint: onze studiedienst experten Sven Sterckx, Werner Wuyts en Jasper Thysens.

Nieuwe aangifte personenbelasting en uw beleggingen

Wat zijn de nieuwigheden in het nieuwe aangifteformulier in de personenbelasting voor aanslagjaar 2023 (inkomsten 2022)? Naar jaarlijkse gewoonte overlopen wij graag een aantal bijzonderheden van de aangifte personenbelasting die voor u als particuliere belegger relevant kunnen zijn.