Visie rendeert.

In de kijker

We bieden jongeren niet enkel financiële kennis, maar ook een waardevol netwerk

Lees hier het volledige artikel van Nicolas Blondeau gepubliceerd in De Tijd.​​​​​​​

In de kijker

"Wij geven advies, de cliënt houdt de touwtjes in handen"

Lees hier het volledige artikel van Sam Behiels, gepubliceerd in De Tijd.

In de kijker

Uw vermogen in ervaren handen? Of liever zelf aan het roer?

Doe hier de test en ontdek welk type vermogensbeheer het best bij u past.

In de kijker

"We bouwen met elk van onze cliënten een langetermijnrelatie op"

Lees hier het volledige artikel van Monique Leys, gepubliceerd in De Tijd.

In de kijker

“Het juiste doen in het beheer van vermogens is belangrijk”

Lees hier het volledige artikel van Filip Decruyenaere gepubliceerd in De Tijd.​​​​​​​

In de kijker

“We zijn volledig transparant over welke bedrijven in onze fondsen gaan en waarom, en cliënten waarderen dat

Lees hier het volledige artikel van Sven Sterckx, gepubliceerd in De Tijd.​​​​​​​

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Tienjaarsrente stijgt naar 3,5%: wat betekent dit voor de aandelenmarkten?

De Belgische tienjaarsrente is gestegen tot boven 3,5%, het hoogste niveau in elf jaar. Dit is te wijten aan de Amerikaanse centrale bank, die vorige week aankondigde dat de rente waarschijnlijk langer dan verwacht hoog zal blijven om de inflatie te bestrijden. De rentestijging maakt het duurder voor bedrijven om te investeren. Ook zorgt de hogere rente ervoor dat de huidige waarde van de toekomstige winsten vermindert. Tenslotte kan dit de algemene economische groei vertragen.

Amerikaanse centrale bank houdt rente onveranderd

Het was geen verrassing toen de Fed afgelopen woensdag voor de tweede keer dit jaar een rentepauze inlaste. Sinds vorig jaar werd de rente met 525 basispunten opgetrokken en is de inflatie al aanzienlijk teruggevallen. Toch is de rentepiek nog niet bereikt, de Fed signaleerde dat ze de rente voor eind dit jaar nog wil verhogen naar 5,6%. Een renteverhoging in november of december is dus niet uitgesloten. 

Throwback Thursday: DL Next Gen Bar Talks

Terugblik op een geslaagd Next Gen event op donderdag 13 september 2023. Bedankt aan al onze gasten voor de geweldige sfeer en de jonge ondernemers van Double Dutch Drinks voor hun inspirerend verhaal. Met de Next Gen Community willen we jonge ondernemers en opkomende professionals tussen 25-45 jaar waardevolle kennis en ervaringen aanbieden. Iets voor jou? Schrijf je in voor onze community via onderstaande link en mis geen enkel toekomstig evenement!