Visie rendeert.

Wenst u dringende zaken met uw relatiebeheerder te bespreken, dan kan dit enkel op afspraak.

Voor alle andere zaken zijn wij bereikbaar via telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering.

Dank voor uw begrip.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Benieuwd naar het nieuwe kantoor te Kortrijk?

Onze visie omtrent een efficiënte werkplek die voldoet aan de moderne vereisten wordt voor ons kantoor te Kortrijk nu wel heel concreet! Eerst nog de kabels verbinden met de beurs en uw orders kunnen verzonden worden vanuit dit nieuwe kantoor. Wij geven u hierbij al graag een eerste blik op de werkvloer.

Een voorproefje van ons nieuwe kantoor in Kortrijk!

We hopen u hier snel te mogen ontvangen!