Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Hoe vergelijkt u de rendementen van een fonds met zijn referentie-index?

En neemt u de nodige maatregelen indien deze tegenvallen? Deze week bespreken we een quote van Andrew Clare, professor Vermogensbeheer in Londen, uit een interview met De Tijd. Hij haalt enkele cruciale punten aan zoals het feit dat beheerders met een sterke visie die een beperkt aantal posities opnemen in hun fondsen, zonder te veel te wijzigen in deze posities, doorgaans beter presteren.  

Dierickx Leys Private Bank neemt deel aan Youca Action Day!

Youca is een organisatie voor en door jongeren, die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. Dat doen ze door hen bewust te maken van belangrijke maatschappelijke uitdagingen en door hen te ondersteunen in hun engagement. Daarnaast zorgen ze voor unieke ontmoetingen met impact op het culturele, zakelijke en publieke leven. Dit jaar wordt er gefocust op de Filipijnen en Brazilië. Dierickx Leys Private Bank is verheugd een jongere te mogen ontvangen voor dit goede doel!

Food Bank Golf Trophy 2021

Hartelijk dank aan de Lions Club Kortrijk voor de mooie organisatie van het Food Bank Golf Trophy in Golf Club Palingbeek te Ieper. Het was een zeer geslaagde editie en wij kijken al uit naar volgend jaar!