Visie rendeert.

U kan een afspraak maken met uw relatiebeheerder voor dringende zaken.

Voor andere zaken blijven wij opteren voor een telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering. 

Dank voor uw begrip.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Outlook 2021

Een ‘virtueel’ kijkje nemen achter de schermen van onze succesvolle Outlook 2021? Op donderdag 14 januari was Dierickx Leys Private Bank in goed gezelschap met Jürgen Ingels (topondernemer), Jonathan Holslag (politicoloog) en Sven Sterckx (Lid van het directiecomité Dierickx Leys Private Bank). Michaël Van Droogenbroeck leidde het boeiende gesprek in goede banen.

Nieuwjaarsreceptie 2021!

Naar jaarlijkse traditie mocht een nieuwjaarsreceptie bij Dierickx Leys Private Bank ook dit jaar niet ontbreken …Om veiligheidsredenen moest dit echter ‘online’ plaatsvinden, doch dat nam niet weg dat er een virtueel feestje van gemaakt werd! Dank aan directie en feestcomité voor de geslaagde afleiding.