Visie rendeert.

U kan een afspraak maken met uw relatiebeheerder voor dringende zaken.

Voor andere zaken blijven wij opteren voor een telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering. 

Dank voor uw begrip.

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Flatten the curve

Op dinsdag 24 november 2020 zijn 14,20% van de coronatesten positief, gelukkig een dalende trend.  Hou vol en blijf de richtlijnen rond COVID-19 respecteren. Dierickx Leys Private Bank wenst iedereen sterkte en een goede gezondheid toe!

Nancy Eeckhout

Kennen jullie onze medewerkers in kantoor Kortrijk al? Graag stellen wij u hen één voor één voor: deze week Nancy Eeckhout. Zij heeft eerst 5 jaar bij Beursvennootschap Dupont gewerkt, daarna 26 jaar bij de beursvennootschap Lawaisse. Algemene administratie, boekhouding, interne controle en NBB rapporteringen waren haar werkveld. Naast haar professioneel carrière, is zij mama van 2 jongvolwassenen. Zij probeert zich in conditie te houden door wekelijkse joggings en ze heeft heel wat sociale contacten via vrijwilligerswerk. Van harte welkom Nancy!

Zitten we momenteel in een tussenperiode van de vijfde technologische revolutie?

En wat mogen we van de tweede helft verwachten? In een gesprek met De Tijd legt Carlota Perez, Venezolaans-Britse econome verbonden aan het Institute for Inovation and Public Purpose in Londen, uit dat de coronacrisis en haar economische gevolgen ons in een turbulente overgangsperiode heeft geduwd waarna doorgaans een tijdperk van bloei volgt.  Net als Carlota Perez aangeeft dat slimme, groene en eerlijke groei de toekomst is, vullen de beheerders van Dierickx Leys Private Bank de portefeuilles in op basis van duurzame kwaliteit aan een redelijke prijs.