Een klare kijk op uw vermogen

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille uit te bouwen.

Beleggingen

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Complexe producten evalueren we vanuit een kritische visie.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

4 directieleden

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Semestriële cijfers vermogensbeheer

Hoewel de Bel20 2018 afsloot als een van de slechtst presterende index in Europa, realiseerden onze aandelenportefeuilles in discretionair beheer een beduidend beter resultaat en daar zijn we best wel fier op! We dragen onze beleggingsstrategie dan ook hoog in het vaandel: We kiezen resoluut voor transparantie en betrouwbaarheid: bedrijven die hun toekomst zelf in handen hebben, de winst kunnen stabiel houden en niet afhankelijk zijn van de grillen van de economie. 

Nieuw in onze aandelenselectie: Burford Capital

Opgericht in 2009 en uitgegroeid tot de grootste speler in 'litigation finance'. Een snelgroeiende nichemarkt waarbij het bedrijf kapitaal verschaft aan andere bedrijven om rechtszaken te financieren in ruil voor een vergoeding en/of een deel van de uiteindelijke opbrengst van de rechtszaak. Burford zou als marktleider de komende jaren moeten kunnen profiteren van deze groei.