Dierickx Leys Funds Een klare kijk op de fondsen gepromoot door Dierickx Leys Private Bank met als beheersvennootschap CADELAM nv.

Hieronder vindt u de lijst met de verschillende compartimenten van de beveks gepromoot door Dierickx Leys Private Bank met als beheersvennootschap CADELAM NV.:

Dierickx Leys Fund I en Dierickx Leys Fund II.

Dierickx Leys Fund II Bond Corporate klasse C

Lees meer

De term 'Fonds' kan betrekking hebben op Instellingen voor Collectieve Beleggingen opgericht onder de vorm van een vennootschap (bevek) of van een gemeenschappelijk beleggingsfonds evenals een compartiment van een bevek.

Onze selectie van alternatieve fondsen kan u opvragen op onze kantoren of op het nummer +32 3 241 09 99.

Heeft u vragen?

Raadpleeg een van onze kantoren voor meer informatie.

Werner peinzend half

De M/V achter uw fonds

Werner Wuyts beheert sinds 2015 het fonds Dierickx Leys Fund II Equity klasse C. Belegt hij in zijn eigen fonds? Wat was zijn beste belegging ooit? En hoe is het om andermans geld te beheren? U leest het in De Tijd van 16 mei 2018.

Financiële routeplanner

Is het mogelijk om nu al te schenken aan mijn kinderen of familie? Hoeveel moet ik opzij zetten voor mijn oude dag? Kunnen we dat buitenverblijf in het buitenland aankopen? Wat als één van ons zijn of haar job zou verliezen? Deze vragen en nog vele andere proberen we te beantwoorden aan de hand van een analyse die we samen met u uitvoeren.