Beleggingen U belegt in alle vrijheid, wij voorzien het advies

Ad hoc advies

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Bij aandelentransacties kunt u ons informatie vragen over alle kernratio's, het historische koersverloop, de diepte van de markt, de liquiditeit of de opportuniteit van uw transactie. Bij verrichtingen in obligaties verschaffen wij u de voorwaarden, het rendement en de kredietwaardigheid van de emittent. Complexe producten evalueren we met een kritische blik.

Meer informatie? Klik hier.

grafiek

Studies

Ons analistenteam volgt een breed scala aan bedrijven op de voet. Van een honderdtal daarvan is er een studie ter beschikking die regelmatig bijgewerkt wordt.

Hier vindt u de volledige lijst.

Wat is het nut van systematisch beleggen?

Academisch onderzoek toont aan dat het systematisch selecteren van goedkope aandelen leidt tot een hoger rendement dan dat van de markt. Welke aandelen goedkoop gewaardeerd zijn, wordt bepaald aan de hand van waarderingsratio's. Voor de berekening van de ratio's worden enkel harde of gekende gegevens gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld balans- of resultatengegevens, bekendgemaakt door de onderneming, of beurskoersen.

Lees hier meer.

Formule systematic

Dierickx Leys Funds

Tabel Dierickx Leys Funds.

Overzicht.

Fondsen van derden

Tabel fondsen van derden.
Overzicht.

Trackers

Tabel trackers.

Overzicht.

Dierickx Leys Academy

Herbekijk hier de 4 sessies van de Dierickx Leys Academy (Beleggen in tijden van pandemie, Enkele beursmeesters en hun visie, Onze selectiemethode en ESG duurzaamheidsbeleid & Wegwijs in onze aandelenstudies).

Heeft u vragen?

  •  Raadpleeg één van onze kantoren voor meer informatie.
wazige sam

Kijkt u ook uit naar een partner die u met kennis van zaken, persoonlijk en altijd toegankelijk bijstaat?

In de gids “Visie rendeert” ontdekt u wat Dierickx Leys Private Bank anders dan de anderen maakt. En waarvoor u op dit unieke team van experten en analisten kan rekenen.