Discretionair vermogensbeheer Wij beheren uw vermogen

Goede prestaties Elke dag gaan onze beheerders de uitdaging aan om voor u een goede return te behalen in verhouding tot uw beleggingsprofiel. Op basis van een doorgedreven fundamentele analyse van zowel aandelen als obligaties slaagt het discretionair beheer van Dierickx Leys Private Bank erin om zeer goede prestaties neer te zetten. Op eenvoudig verzoek kunnen wij u steeds een overzicht van de historische rendementen voorleggen.

Een vaste contactpersoon Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het dan ook zeer belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt bij de keuze van het beleggingsmandaat en die u op de hoogte houdt over de portefeuille.

Transparant Transparantie is vandaag de dag een buzzwoord dat te pas, maar meestal te onpas gebruikt wordt. Dierickx Leys Private Bank draagt transparantie hoog in het vaandel. De kostenstructuur is eenvoudig en duidelijk. Er zijn geen verborgen kosten, laat staan een opeenstapeling van kosten. Ook in de selectie van effecten behouden we onze transparantie. We beleggen rechtstreeks in individuele aandelen en obligaties en mijden complexe financiële producten.

Waarom vermogensbeheer - groen

Op basis van het met u besproken risicoprofiel beheren wij uw portefeuille actief en zelfstandig. Cliënten kiezen voor deze comfortabele en efficiënte dienstverlening om de volgende redenen:

  • ​​​​​​​Het goed beheren van een beleggingsportefeuille vergt veel tijd. Zowel de aandelen als de obligaties moeten continu opgevolgd worden. Door het beheer toe te vertrouwen aan de ervaren beheerders van Dierickx Leys Private Bank kunt u uw kostbare tijd anders besteden.
  • De financiële omgeving wordt steeds complexer. Door de verschillende informatiekanalen dikt de beschikbare beleggingsinformatie razendsnel aan. Het wordt steeds moeilijker om een objectieve evaluatie van de markt en de effecten te maken. Met het discretionair beheer laat u de opvolging en het beheer aan Dierickx Leys Private Bank.
  • Om te voldoen aan uw beleggingsbehoeften en verwachtingen bouwde Dierickx Leys Private Bank een structuur uit waarbij de vermogensbeheerders bijgestaan worden door een team van analisten en juristen. Deze organisatie is onmisbaar om goede resultaten te behalen.
  • Uw vermogensbeheerder staat steeds voor u klaar om de actuele marktomstandigheden te verduidelijken. De inventaris en de rekeninguittreksels worden bij het begin van ieder trimester toegestuurd. Deze informatie kan ook via onze beveiligde internettoegang opgevolgd worden.
  • ​​​​​​​U bent de belangrijkste schakel in het beleggingsproces. In een voorafgaand gesprek zullen we op basis van uw financiële noden en wensen een beleggingsmandaat opstellen. Dit beleggingsmandaat kan op eender welk moment worden aangepast of worden opgezegd.
Rapportering vb2

Rapportering

De inventaris en de uittreksels van de afgelopen periode worden bij het begin van ieder trimester toegestuurd. De inventaris en de uittreksels van de rekening in vermogensbeheer kunnen ook continu opgevolgd worden via een beveiligde internettoegang. De cliënt bepaalt of hij de borderellen wil ontvangen.

Semestriële cijfers

De strategie voor discretionair vermogensbeheer wordt via volgende link toegelicht.

Klik hier voor meer informatie betreffende de semestriële cijfers.

Succesvol vermogensbeheer start met een goed gesprek.

  • U wenst de dagelijkse beleggingsbeslissingen over te laten aan ons
  • Een duidelijke en unieke beleggingsfilosofie
Rapportering vb3

Must-Read Boeken voor Beleggers

Dierickx Leys Brivate Bank tipt elke week een iconisch boek! Deze week "The Little Book That Beats the Market" door Joel Greenblatt, professor aan de Columbia Business School. Geschikt voor zowel beginners als experts, onthult Greenblatt de eenvoudige en effectieve "Magic Formula" voor consistente langetermijnprestaties op de beurs. Selecteer winnende aandelen op basis van hoog rendement op geïnvesteerd kapitaal en lage waardering. Een boeiende leeservaring die beleggingsinzichten verbetert.

Throwback Thursday: DL Next Gen Bar Talks

Terugblik op een geslaagd Next Gen event op donderdag 13 september 2023. Bedankt aan al onze gasten voor de geweldige sfeer en de jonge ondernemers van Double Dutch Drinks voor hun inspirerend verhaal. Met de Next Gen Community willen we jonge ondernemers en opkomende professionals tussen 25-45 jaar waardevolle kennis en ervaringen aanbieden. Iets voor jou? Schrijf je in voor onze community via onderstaande link en mis geen enkel toekomstig evenement!

Wie gaat voor expertise en passie weet Dierickx Leys Private Bank te vinden …

Dierickx Leys Private Bank, een familiaal bedrijf, is een kleinere speler in de markt, maar heeft een sterke reputatie bij de kenners.  De bank positioneert zich als het premiummerk onder de vermogensbeheerders: wie gaat voor expertise en passie, weet Dierickx Leys Private Bank te vinden.