Over Dierickx Leys Visie rendeert voor uw vermogen

Familiebedrijf sinds 1901

Dierickx Leys is een familiaal geleide bank sinds meer dan 100 jaar. Van wisselagent over beursvennootschap tot private bank, in de loop van onze rijkgevulde geschiedenis kwamen cliënten steeds bij ons om te krijgen wat ze elders niet konden vinden. Voor de kennis en ervaring van onze adviseurs, voor de inzichten van onze fondsenbeheerders. Om maar te zeggen dat maatwerk en individuele service diep geworteld zijn in ons DNA.

Leer hier alles over onze historiek.

Ons Manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Ons team

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van elk van onze medewerkers is een belangrijke troef van de bank. Tenslotte zijn onze medewerkers het 'grootste kapitaal' van onze bank.

Maak hier kennis met ons team van medewerkers

Structuur en organogram

Ontdek in deze rubriek de samenstelling van de Raad van Bestuur en het organogram van onze private bank.

Bekijk de schema's hier.

Hoe veilig is beleggen bij Dierickx Leys Private Bank?

Dierickx Leys Private Bank is niet actief in risicovolle activiteiten zoals marketmaking, begeleiding van uitgiftes en beursintroducties of kredietverlening.

Meer weten over ons veilige beheer? Lees hier meer.

Bedrijfsnieuws

De laatste nieuwtjes over en binnen Dierickx Leys Private Bank.

Lees ze hier!

Eigen publicaties

Een overzicht van al onze eigen publicaties kan je hier terugvinden.

In de pers

Als expert in vermogensbeheer, vermogensplanning en beleggingen komen wij regelmatig in de pers.

Een overzicht van de persartikelen waar we in verschenen vind je hier.

Onze bank in cijfers

Jaarrekeningen, jaarverslagen, ... kortom onze bank in cijfers

Bekijk hier de cijfers van onze bank.

Mecenaat

Ook dit jaar steunt Dierickx Leys Private Bank weer uiteenlopende projecten. Zo vervult onze bank haar maatschappelijk rol met een duidelijke visie.

Lees hier meer.

Vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem eens een kijkje in onze openstaande vacatures.

Bekijk hier onze openstaande vacature(s).

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

Ruben Van Poucke

Wie is dat nieuwe gezicht in het commercieel team in kantoor Antwerpen? Zijn naam is Ruben Van Poucke en hij stelt zich graag even voor: Ik ben 26 jaar en afkomstig uit Temse. Mijn studentenjaren beleefde ik in Gent en tijdens deze periode kreeg ik de passie voor het beleggen te pakken. Mijn eerste professionele ervaring deed ik op bij een grootbank. Nu maak ik de sprong naar Dierickx Leys Private Bank waarbij ik verheugd ben het commercieel team te vervoegen. Naast het werk hou ik me bezig met padel, fietsen en met vrienden afspreken. Welkom Ruben!

Luc Van den Broeck

Vanaf 1 januari 2022 neemt Luc Van den Broeck de bevoegdheden van Herman Hendrickx buiten het voorzitterschap van het directiecomité, in handen. Samengevat zijn dat de financieel-administratieve dienst, IT en personeelsbeleid, een aantal belangrijke pijlers voor de bank. Een nieuwe uitdaging voor de ervaren professional die het klappen van de zweep al grondig leerde kennen tijdens zijn carrière bij diverse divisies van KBC, recent nog als CFO bij KBC Securities, de beursvennootschap van de groep.