Over Dierickx Leys Gepassioneerd door uw vermogen

Visie boven rendement

Natuurlijk moeten beleggingen renderen. Natuurlijk moet uw vermogen in waarde toenemen. Maar als u ons vraagt of er iets belangrijker is dan rendement, dan zeggen wij: ja, visie. Een langetermijnvisie, om precies te zijn. Geen loos begrip, voor een bank die sinds 1901 bestaat.

Ontdek hier al onze kennis en expertise.

directie
timeline

Familiebedrijf sinds 1901

Dierickx Leys is een familiaal geleide bank sinds meer dan 100 jaar. Van wisselagent over beursvennootschap tot private bank, in de loop van onze rijkgevulde geschiedenis kwamen cliënten steeds bij ons om te krijgen wat ze elders niet konden vinden. Voor de kennis en ervaring van onze adviseurs, voor de inzichten van onze fondsenbeheerders. Om maar te zeggen dat maatwerk en individuele service diep geworteld zijn in ons DNA.

Leer hier alles over onze historiek

Gepassioneerd door uw vermogen

U leeft voor uw beroep, onderneming, gezin of hobby…? Onze medewerkers kennen die passie in hun eigen werk. En met die begeestering beheren zij uw vermogen. Je wordt geen deel van de Dierickx Leys-familie zonder passie.

Meer weten over vermogensbeheer? Lees hier meer

Omdat u in ons gelooft!

Nee, wij bieden geen bankkaarten of schuldsaldoverzekeringen aan. Toch niet als basisdienstverlening. Maar wij dragen de term “tweede bank” als een eretitel. Geen van onze cliënten is per toeval bij ons binnengelopen. Wie bij ons cliënt wordt, doet dat uit overtuiging, op voorspraak, of na een eerste kennismaking die meteen resultaten opleverde in termen van bruikbaar advies of helderheid in een complexe situatie. Uw eerste bank koos u misschien zonder nadenken. Als Dierickx Leys uw tweede bank is, zal dat zijn omdat u in ons gelooft.

Onze bank in cijfers

Jaarrekeningen, jaarverslagen, .... kortom onze bank in cijfers

Bekijk hier de cijfers van onze bank

Directie

Marleen Dierickx
Herman Hendrickx
Filip Decruyenaere
Sven Sterckx

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen