Structuur en organogram Een klare kijk op onze bank

Aandeelhoudersstructuur

aandeelhoudersstructuur fr

Structuur Raad van Bestuur

 Naam Functie
 Monique Leys Voorzitter Raad van Bestuur
 Jean-Paul Vermeire Bestuurder
 Bart Dierickx Bestuurder
 Paul De Herdt Bestuurder
 Umberto Arts Bestuurder
 Willem Van Dyck Onafhankelijk bestuurder
 Herman Hendrickx Gedelegeerd bestuurder
 Marleen Dierickx Gedelegeerd bestuurder
 Sven Sterckx Uitvoerend bestuurder
 Filip Decruyenaere Uitvoerend bestuurder


Organogram

rvb201808

Marie Persyn

2019 belooft alvast een heel productief jaar te worden bij Dierickx Leys Private Bank! Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Marie Persyn. Pas afgestudeerd aan de De Artesis Plantijn Hogeschool en vol enthousiasme om in het werkveld te stappen, zal zij, als juridisch medewerker, ons team aan de Kasteelpleinstraat versterken. Welkom Marie! 

Joris Van Briel

Ons team blijft maar groeien! Wij stellen u graag voor aan onze kers(t)verse collega Joris Van Briel! Als cellist speelt hij in verschillende orkesten en is hij zelf ook een fervent concertganger. Tijdens zijn masterstudie economie aan de UAntwerpen werd hij gebeten door de beursmicrobe, die hem tot bij ons bracht. Vanaf heden zal hij als relatiebeheerder en beleggingsexpert onze klanten met raad en daad bijstaan. Veel succes Joris! 

Nieuwe Branchmanager: Peter Huylenbroeck

Ons filiaal in Sint-Martens-Latem heeft sinds deze mei dit jaar een nieuwe Branchmanager: Peter Huylenbroeck.Na vele jaren werkervaring in het buitenland keerde hij in 2012 terug naar zijn thuisbasis in België. Zijn kerncompetenties zijn naast beleggingsvermogensbeheer ook people management. Met andere woorden, een perfecte match met de bedrijfscultuur van Dierickx Leys. Welkom Peter !