Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes?

Throwback Thursday: Driekoningen werd ook hier gevierd!

Naar traditie werd ook bij Dierickx Leys Private Bank Driekoningen gevierd met een heerlijke Driekoningentaart. Geen Driekoningentaart zonder boon en de koningen/koningin voor 1 dag hadden het geluk om deze boon in hun stukje taart te vinden! 

Throwback Thursday: Belrose Classics pop-up store

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een oldtimer? Tijdens een exclusieve avond in de Belrose Classics pop-up store in Knokke-Heist op woensdag 27 oktober 2021, luisterden we gefascineerd naar de toelichting van Gert Beets, BEHVA beëdigd Oldtimer expert. Dank aan de organisatie voor deze boeiende en interessante uiteenzetting.

Throwback Thursday!

Geniet mee van enkele sfeerbeelden van ons gloednieuw kantoor in Kortrijk, met dank aan Buroproject. Meer dan 250 van onze klanten kregen vorige week reeds een voorproefje en woonden presentaties van onder andere Ann Wauters bij in een gloednieuwe zaal. Wilt u ook een bezoek brengen aan het nieuwe kantoor? Geef ons een seintje, wij verwelkomen u graag met een kopje koffie. Tot snel!

Vind hier onze contactgegevens.

Welkom Lode Leirens

Vanaf begin mei 2021 versterkt Lode Leirens het commerciële team in Kortrijk. Als fiere en actieve papa van twee dochters doet hij aan padel, fitness en lopen. Mensen coachen en ondersteunen bij hun ontplooiing, teamspirit stimuleren en samen naar een gemeenschappelijk doel toewerken geven hem energie in zijn job.

Wij wensen Lode heel veel succes en welkom aan boord!

Nieuwe locatie kantoor Kortrijk!

Na een drukke verhuisdag op donderdag 24 juni genieten onze collega’s uit Kortrijk van hun nieuwe werkplek. Het is altijd even wennen in een nieuwe omgeving, maar iedereen is heel tevreden en enthousiast! Visie rendeert! Wij wensen hen alvast proficiat en veel succes!

25 jaren dienst van Anneke De Meyer

Anneke De Meyer begon op 25-jarige leeftijd, ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof, als administratieve kracht bij Lawaisse Beursvennootschap. Ze heeft de evolutie meegemaakt van de quinzaines en het rapporteren van aandelen naar de digitale verwerking van vandaag. Van het knippen van couponnetjes tot automatische couponafrekeningen. Van middle office naar front office. Nu werkt ze als relatiebeheerder nog steeds ten dienste van de klant. 
Wij wensen Anneke van harte proficiat met haar 25 jaren dienst!

40 jaren dienst van Herman Hendrickx

Onze bank vierde op 1 juni 2021 de 40 jaren dienst van Herman Hendrickx! In 1988 werd hij vennoot en vervoegde hij ons directiecomité, waar hij in 1996 voorzitter werd. Mede dankzij zijn jarenlange toewijding groeide de beursvennootschap van weleer uit tot een private bank met kantoren in Antwerpen, Mortsel, Gent en Kortrijk. Wij wensen Herman dan ook te bedanken en feliciteren hem van harte met deze schitterende loopbaan!

Lees hier meer over de historiek van Dierickx Leys Private Bank.

Welkom Lode Leirens

Vanaf begin mei 2021 versterkt Lode Leirens het commerciële team in Kortrijk. Als fiere en actieve papa van twee dochters doet hij aan padel, fitness en lopen. Mensen coachen en ondersteunen bij hun ontplooiing, teamspirit stimuleren en samen naar een gemeenschappelijk doel toewerken geven hem energie in zijn job.

Wij wensen Lode heel veel succes en welkom aan boord!

Patricia Cappaert

Na een 25-jarige carrière als effectenmakelaar – zaakvoerder bij beursvennootschap Van Goolen & Co heeft Patricia Cappaert samen met haar cliënten de overstap naar Dierickx Leys Private Bank gemaakt. Voortaan kan zij zich concentreren op de corebusiness, namelijk het adviseren van de cliënt bij het beheer van zijn vermogen. Van harte welkom Patricia!

Private Bank opnieuw op overnamepad

Met de overname van beursvennootschap Van Goolen & Co verstevigen we onze positie in het landschap van private banken.

Naar het persbericht ...

Lawaisse Beursvennootschap

Dierickx Leys Private Bank en beursvennootschap Lawaisse hebben een overeenkomst getekend voor een verregaande samenwerking. De private bank uit Antwerpen, opgericht in 1901, neemt de beursvennootschap uit Kortrijk over. 

Lees hier meer.

Kostenfiches

De kostenrisico-fiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn beschikbaar op de pagina Cliënteninformatie.

DL Online voor de opvolging van uw portefeuille

Online bankieren kunt u voortaan op https://www.dlonline.be. U kunt ook rechts bovenaan klikken op 'DL Online'.

Op DL Online kunt u uw uitreksel en inventaris opvolgen, uw persoonsgegevens checken en up to date houden, uw profieltest ingeven en beursorders geven. In het uittreksel kunt u zoekopdrachten uitvoeren en beschikt u over een overzicht van het roerende inkomen over het huidige en voorbije jaar.

De lay-out van de inventaris is aanpasbaar aan uw voorkeuren. U kunt tot tien jaar terug de inventaris van uw rekening bekijken, evenals een grafische evolutie van uw portefeuille.

Via 'berichten' is het mogelijk om geëncrypteerde berichten naar de bank te sturen. De bank bezorgt u via die weg persoonlijke informatie.

In de rubriek 'meldingen' vindt u onder andere de geschiktheidsrapporten naar aanleiding van uw transacties.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

60 jaar kantoor Mortsel

Dierickx Leys Private Bank Mortsel wordt gevierd! Het begon 60 jaar geleden in een bescheiden kantoor op de Statielei. Sinds einde 2008 bieden we onze diensten aan in het aangename, ruime en moderne kantoor in de Sint-Benedictusstraat 140. Proficiat aan dit enthousiaste team!