Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes?

Werner Wuyts

Een korte analyse van 35 jaar geleden: Werner Wuyts trad in dienst bij onze bank. ‘’En wat voor 35 jaar! Het lijkt alsof ik tien keer van werk veranderd ben. De snelheid waarmee de handel in aandelen geëvolueerd is, van een hoop handelaren in een roepzaal tot  computergestuurde flitshandel, is fenomenaal en overtrof de verbeeldingskracht van gelijk welke futuroloog. Ook de wereld van het asset management onderging zeer sterke veranderingen. Het gidsen van cliënten doorheen het financiële oerwoud blijft een aangename en dankbare job. Maar bovenal zit ik hier bij Dierickx Leys na 35 jaar nog met veel goesting, omdat het een zeer boeiende, gevarieerde job is die ik samen met een bijzonder tof team kan volbrengen.’’ Proficiat Werner!

Patricia Cappaert

Na een 25-jarige carrière als effectenmakelaar – zaakvoerder bij beursvennootschap Van Goolen & Co heeft Patricia Cappaert samen met haar cliënten de overstap naar Dierickx Leys Private Bank gemaakt. Voortaan kan zij zich concentreren op de corebusiness, namelijk het adviseren van de cliënt bij het beheer van zijn vermogen. Van harte welkom Patricia!

Private Bank opnieuw op overnamepad

Met de overname van beursvennootschap Van Goolen & Co verstevigen we onze positie in het landschap van private banken.

Naar het persbericht ...

Lawaisse Beursvennootschap

Dierickx Leys Private Bank en beursvennootschap Lawaisse hebben een overeenkomst getekend voor een verregaande samenwerking. De private bank uit Antwerpen, opgericht in 1901, neemt de beursvennootschap uit Kortrijk over. 

Lees hier meer.

Kostenrisico-fiches

De kostenrisico-fiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn beschikbaar op de pagina Cliënteninformatie.

DL Online voor de opvolging van uw portefeuille

Online bankieren kunt u voortaan op https://www.dlonline.be. U kunt ook rechts bovenaan klikken op 'DL Online'.

Op DL Online kunt u uw uitreksel en inventaris opvolgen, uw persoonsgegevens checken en up to date houden, uw profieltest ingeven en beursorders geven. In het uittreksel kunt u zoekopdrachten uitvoeren en beschikt u over een overzicht van het roerende inkomen over het huidige en voorbije jaar.

De lay-out van de inventaris is aanpasbaar aan uw voorkeuren. U kunt tot tien jaar terug de inventaris van uw rekening bekijken, evenals een grafische evolutie van uw portefeuille.

Via 'berichten' is het mogelijk om geëncrypteerde berichten naar de bank te sturen. De bank bezorgt u via die weg persoonlijke informatie.

In de rubriek 'meldingen' vindt u onder andere de geschiktheidsrapporten naar aanleiding van uw transacties.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

60 jaar kantoor Mortsel

Dierickx Leys Private Bank Mortsel wordt gevierd! Het begon 60 jaar geleden in een bescheiden kantoor op de Statielei. Sinds einde 2008 bieden we onze diensten aan in het aangename, ruime en moderne kantoor in de Sint-Benedictusstraat 140. Proficiat aan dit enthousiaste team!