Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes? ....

PH12 trimmed

Nieuwe kantoordirecteur

Sinds 2 mei is Peter Huylenbroeck de nieuwe kantoordirecteur van de vestiging Sint-Martens-Latem van Dierickx Leys Privae Bank. Gedurende zijn professionele loopbaan heeft hij heel was buitenlandse werkervaring opgedaan.

Zo was hij zeven jaar Senior Private Banker in Genève en werkte hij voordien ook vier jaar als Private Banker in Luxemburg. Hij is bijgevolg ook perfect drietalig (Nederlands, Frans en Engels).

In 2012 keerde hij terug naar zijn thuisbasis, België, waar hij aan de slag ging in Gent. Ook zijn bachelor marketing behaalde hij in Gent aan de HoGent. Daarna trok hij naar de universiteit van Mons waar hij zijn master economie behaalde.

Risicokostenfiches

De risicokostenfiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn vanaf nu beschikbaar op deze website.

De vernieuwde website is nu online

Sinds kort is onze website volledig vernieuwd.

Er is informatie beschikbaar over onze volledige dienstverlening, producten en expertise. Daarenboven zijn er gespecialiseerde artikelen van onze analisten en juristen over uiteenlopende onderwerpen te vinden.

In een aparte rubriek is alle relevante informatie over onze beleggingsfondsen beschikbaar, met per compartiment een overzicht van alle kenmerken en kosten, de samenstelling van het compartiment met de volledige inventaris, de munt- en sectorverdeling, de commentaar van de beheerder en de officiële documenten.

We publiceren ook een overzicht van alle in de pers verschenen artikelen waarin Dierickx Leys Private Bank vermeld wordt.

DL Online voor de opvolging van uw portefeuille

Online bankieren kunt u voortaan op https://www.dlonline.be. U kunt ook rechts bovenaan klikken op 'DL Online'.

Op DL Online kunt u uw uitreksel en inventaris opvolgen, uw persoonsgegevens checken en up to date houden, uw profieltest ingeven en beursorders geven. In het uittreksel kunt u zoekopdrachten uitvoeren en beschikt u over een overzicht van het roerende inkomen over het huidige en voorbije jaar.

De lay-out van de inventaris is aanpasbaar aan uw voorkeuren. U kunt tot tien jaar terug de inventaris van uw rekening bekijken, evenals een grafische evolutie van uw portefeuille.

Via 'berichten' is het mogelijk om geëncrypteerde berichten naar de bank te sturen. De bank bezorgt u via die weg persoonlijke informatie.

In de rubriek 'meldingen' vindt u onder andere de geschiktheidsrapporten naar aanleiding van uw transacties.