Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes? ....

Nieuwe medewerker Compliance

Wij stellen u graag Inge Sinnaeve voor, onze nieuwe compliance medewerker. Welkom bij Dierickx Leys Private Bank Inge!

Lawaisse Beursvennootschap

Dierickx Leys Private Bank en beursvennootschap Lawaisse hebben een overeenkomst getekend voor een verregaande samenwerking. De private bank uit Antwerpen, opgericht in 1901, neemt de beursvennootschap uit Kortrijk over. 

Lees hier meer.

Aangepaste Algemene Voorwaarden

Bij de start van het nieuwe jaar hebben wij onze Algemene voorwaarden aangepast aan nieuwe wettelijke vereisten. U vindt het vernieuwde document in onze rubriek cliënteninformatie. De gewijzigde tekst is in het blauw gemarkeerd. Het betreft voornamelijk nieuwe regels inzake de privacy-wet en de Mifid II-richtlijn.

Voor vragen of opmerkingen kan u terecht op onze afdeling compliance.

Lees hier de volledige Algemene Voorwaarden.

Kostenrisico-fiches

De kostenrisico-fiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn vanaf nu beschikbaar op de pagina Cliënteninformatie

DL Online voor de opvolging van uw portefeuille

Online bankieren kunt u voortaan op https://www.dlonline.be. U kunt ook rechts bovenaan klikken op 'DL Online'.

Op DL Online kunt u uw uitreksel en inventaris opvolgen, uw persoonsgegevens checken en up to date houden, uw profieltest ingeven en beursorders geven. In het uittreksel kunt u zoekopdrachten uitvoeren en beschikt u over een overzicht van het roerende inkomen over het huidige en voorbije jaar.

De lay-out van de inventaris is aanpasbaar aan uw voorkeuren. U kunt tot tien jaar terug de inventaris van uw rekening bekijken, evenals een grafische evolutie van uw portefeuille.

Via 'berichten' is het mogelijk om geëncrypteerde berichten naar de bank te sturen. De bank bezorgt u via die weg persoonlijke informatie.

In de rubriek 'meldingen' vindt u onder andere de geschiktheidsrapporten naar aanleiding van uw transacties.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

60 jaar kantoor Mortsel

Dierickx Leys Private Bank Mortsel wordt gevierd! Het begon 60 jaar geleden in een bescheiden kantoor op de Statielei. Sinds einde 2008 bieden we onze diensten aan in het aangename, ruime en moderne kantoor in de Sint-Benedictusstraat 140. Proficiat aan dit enthousiaste team!