Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes?

dierickx-leys-private-bank-carine-heylen-40-jaar-in-dienst

40 jaar in dienst van Carine Heylen!

Een mijlpaal om te vieren! Vandaag zetten we een ongelooflijk toegewijde medewerker in de schijnwerpers: Carine Heylen, onze Senior Relatiebeheerder bij Dierickx Leys, viert een buitengewone prestatie - 40 jaar trouwe dienst! Het is een zeldzaamheid in deze tijd en het verdient alle lof en erkenning. Carine, jouw toewijding, expertise en warmte hebben niet alleen de fundamenten van ons bedrijf versterkt, maar hebben ook ontelbare klanten door de jaren heen ondersteund en begeleid. Jouw inzet is de belichaming van onze waarden bij Dierickx Leys Private Bank: langdurige relaties opbouwen, zowel met onze medewerkers als met onze gewaardeerde klanten. We willen jou, Carine, van harte bedanken voor jouw onvermoeibare inzet, jouw passie voor het vak en jouw voortdurende streven naar excellentie. We kijken uit naar meer succesvolle jaren van samenwerking en groei. Laten we een toost uitbrengen op Carine Heylen - een inspiratie voor ons allemaal! 

Ontmoet Hannelore!

Mijn naam is Hannelore Geeraerts en sinds december maak ik deel uit van het Marketing team bij Dierickx Leys Private Bank. Ik ben 39 jaar en getrouwd met Jip. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om me uit te sloven in de keuken en gastvrouw te spelen voor vrienden en familie. Na mijn studies verhuisde ik naar San Francisco waar ik aan de slag ging als freelance marketeer. Die carriere bracht me tot in Dublin, Londen en New York. Toen ik terug naar Antwerpen verhuisde, heb ik de sprong gewaagd en mijn eigen bedrijf opgericht. Maar negen maanden geleden werd ik voor het eerst mama en dat was het sein voor een nieuwe professionele uitdaging. Die heb ik gevonden bij Dierickx Leys Private Bank. Ik heb ontzettend veel zin om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Wie weet kom ik u binnenkort wel tegen op een van onze leuke events! Van harte welkom Hannelore!

2024 02 23_FB_Post_Hannelore
dierickx-leys-private-bank-camille-willaert-nieuwe-medewerker

Wie is Camille Willaert?

Ze is 23 jaar en afkomstig uit het West-Vlaamse Passendale. Recent volmaakte ze haar master Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Gent. Ze kijkt er dan ook zeer naar uit om haar eerste werkervaring binnen Dierickx Leys Private Bank te mogen aanvatten. "Ik wil alvast mijn collega’s bedanken voor de warme ontvangst de voorbije weken en kijk uit naar deze boeiende en leerrijke ervaring." Welkom Camille!

Wie is Raf Dekeersmaeker?

Professioneel heeft hij de voorbije 32 jaar bij KBC Bank gewerkt, in verschillende functies binnen vermogensopbouw, waarvan de laatste jaren als relatiebeheerder binnen Private Banking. Cliënten begeleiden in hun vermogensopbouw- en overdracht heeft dan ook altijd zijn focus gehad. Hij stelt zich hier graag voor!

dierickx-leys-private-bank-raf-dekeersmaeker-nieuwe-medewerker
dierickx-leys-private-bank-10-jaar-kantoor-gent-peter-huylenbroek-sam-behiels

We vieren 10 jaar kantoor Gent!

Na vestigingen in Antwerpen en Mortsel opende Dierickx Leys Private Bank een derde vestiging te Sint-Martens-Latem in 2013. De verhuis in 2019 naar een grotere en gemakkelijker te bereiken locatie in Zwijnaarde symboliseerde de verdere groeiplannen. Peter Huylenbroeck en Sam Behiels ontvangen er sindsdien klanten uit de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We zetten hen graag in de bloemetjes voor hun inzet en toewijding!

Wie is Miche Leniere?

Begin oktober is zij gestart in de functie van HR Manager. Ze kijkt er enorm naar uit om ons allen mee te nemen in de uitdagende wereld van HR vol met HR-vraagstukken. Ze stelt zich hier graag voor!

Wie is Britte Bierinckx?

Britte heeft het Compliance team bij Dierickx Leys Private Bank recent vervoegd. Ze stelt hier zich graag even voor!

Wie is dit nieuwe gezicht bij Dierickx Leys Private Bank?

Tom Bultot startte eind mei als nieuwe relatiebeheerder bij Dierickx Leys Private Bank. Hij zal meewerken aan de opstart van een nieuw kantoor ... in Leuven! Hij stelt zich hier graag even voor! 

Een nieuwe medewerker bij Dierickx Leys Private Bank!

Ilse Catteeuw startte begin mei bij de Financiële dienst van Dierickx Leys Private Bank. Ze stelt zich hier graag even voor!

Dankzij Dorine Eeckhout is het kantoor al 25 jaar piekfijn!

Al 25 jaar verzorgt Dorine de bureaus in het kantoor Kortrijk en presenteert ze met plezier een kopje koffie aan de cliënten. En zoals ze zelf zegt: “Ik heb heel toffe collega’s, die mijn werk appreciëren. Ik waardeer ook dat ik van Dierickx Leys Private Bank de gelegenheid heb gekregen om enkele computerlessen te volgen.” Dikke proficiat Dorine!

10-jarig jubileum Sam Behiels

Hoe heeft Sam Behiels de afgelopen 10 jaar bij Dierickx Leys Private Bank beleefd? “10 jaar Dierickx Leys Private Bank … Dat is 10 jaar passie voor de beurs, 10 jaar bouwen aan het kantoor Dierickx Leys Private Bank Gent en 10 jaar samenwerken met fijne collega’s. Op naar de volgende mijlpaal!”

Een nieuw gezicht bij Dierickx Leys Private Bank: Wendy Kerremans

Ze stelt zich graag even voor: “Mijn naam is Wendy, ik ben 47 jaar en woon in Schilde. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden … ". Lees hier het volledige blogartikel.

Kurt Wuyts is 5 jaar in dienst!

Deze 5 jaar zijn voor Kurt voorbijgevlogen. Hij herinnert zich nog de warme ontvangst op zijn eerste dag; het voelde aan als thuiskomen! De grote expertise, professionaliteit en bovenal collegialiteit binnen Dierickx Leys Private Bank, maakt dat hij nog altijd trots is deel van het team te kunnen uitmaken. Dikke proficiat Kurt!

15-jarig jubileum Koen Wieme!

Koen Wieme heeft reeds 30 jaar interesse in aandelen en beurs. Als ‘jonge gast’ kwam hij hiermee in aanraking via zijn mentor, die toen les gaf op EHSAL Brussel. De passie is nooit meer weggegaan; Na zijn studies begon hij bij een vermogensbank en via een parcours in deze business solliciteerde hij in 2008 bij Lawaisse beursvennootschap.  Daar bloeide hij echt open, via de job van ‘Front office Euronext’ en later de opstart van het Lawaisse Equity Opportunities fonds. De rest is geschiedenis … Dikke proficiat Koen!

35 jaar dienst voor Dirk Van de Ginste!

Dirk gaat al een hele tijd mee. Hij heeft de sector grondig zien veranderen op allerlei vlakken: groei, prof, automatisering, … Ook vóór de overname van Beursvennootschap  Lawaisse door Dierickx Leys Private Bank werkte hij al samen met Dierickx Leys Private Bank. Voor opties richtte hij zich namelijk tot de bekendste en meest betrouwbare tegenpartij: Dierickx Leys Antwerpen. Een constructieve samenwerking die nog steeds zijn vruchten afwerpt. We wensen Dirk een dikke proficiat!

35 jaar bij Dierickx Leys Private Bank! Marc Mertens blikt kort terug

‘Na een hectische start van mijn carrière, vlak na de beurscrash van 1987, ben ik als enthousiaste jonge kerel aan de slag gegaan bij Verbeeck, Leys & Cie. Na de fusie heb ik in de nieuwe entiteit Dierickx Leys & Cie heel wat ervaring opgedaan als ‘trader’ en later als afdelingshoofd van de toenmalige tradingdesk. Het opvolgen van de economische ontwikkelingen en de impact ervan op de financiële markten heeft me altijd enorm geboeid. In al die jaren heb ik heel wat hausses en baisses meegemaakt op de beurzen. Deze ervaringen komen me vandaag dan ook goed van pas als adviseur vermogensbeheer. Ondanks de huidige malaise op de markten, zie ik de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet.’ Proficiat Marc!

In oktober startte Eli Moorkens bij Dierickx Leys Private Bank!

Hij stelt zich even voor: Ik ben Eli, 27 jaar oud en woon in Stabroek. Reeds op jonge leeftijd heb ik mijn passie voor vermogensbeheer ontdekt. Mijn studiekeuzes zijn dan ook hierop gebaseerd. Na 5 jaar gewerkt te hebben voor een Nederlandse grootbank, koos ik ervoor om de overstap te maken naar Dierickx Leys Private Bank. Zowel het familiale karakter als hun focus op KWaRP (Kwaliteit aan een Redelijke Prijs) met betrekking tot beleggen spraken me enorm aan.  Ook in mijn vrije tijd hou ik me bezig met beleggen. De toekomst van bedrijven voorspellen vind ik dan ook een interessante uitdaging. Daarnaast kom ik graag tot rust in de natuur tijdens een wandeling. Welkom Eli!

Jubileum Maarten Janssens

Maarten Janssens is blij dat hij al 15 jaar klanten mag adviseren. In die jaren is absoluut gebleken dat beleggen een werkwoord is. Veel mooie momenten, maar jammer genoeg ook veel onzekere periodes. Het is net in die periodes dat hij klantencontact heel belangrijk vindt. Hij is ervan overtuigd dat onze visie ook de komende jaren zal blijven renderen. Dikke proficiat Maarten! Doe zo voort! 

Vincent Pauwels: Wie is hij?

Begin juli startte Vincent Pauwels op onze commerciële afdeling in Antwerpen als relatiebeheerder. Vincent is 26 jaar oud, geboren en getogen in Antwerpen en heeft er ook gestudeerd. In zijn Masterjaar begon hij zich wat te verdiepen in het beurswezen en is hij ook begonnen met een bescheiden aandelenportefeuille samen met zijn papa. Van hieruit groeide de interesse en is hij, na het opdoen van de nodige ervaring bij een grootbank, terechtgekomen bij Dierickx Leys Private Bank. De familiale sfeer sprak hem direct aan en hij is er dan ook van overtuigd dat hij hier op zijn plek zit. In zijn vrije tijd is hij net gestart met golf, maar hij laat weten dat we daar nog niet teveel van moeten verwachten … Veel succes en welkom in ons team Vincent!

Ruben Van Poucke

Wie is dat nieuwe gezicht in het commercieel team in kantoor Antwerpen? Zijn naam is Ruben Van Poucke en hij stelt zich graag even voor: Ik ben 26 jaar en afkomstig uit Temse. Mijn studentenjaren beleefde ik in Gent en tijdens deze periode kreeg ik de passie voor het beleggen te pakken. Mijn eerste professionele ervaring deed ik op bij een grootbank. Nu maak ik de sprong naar Dierickx Leys Private Bank waarbij ik verheugd ben het commercieel team te vervoegen. Naast het werk hou ik me bezig met padel, fietsen en met vrienden afspreken. Welkom Ruben!

Wie is Luc Van den Broeck?

Vanaf 1 januari 2022 neemt Luc Van den Broeck de bevoegdheden van Herman Hendrickx buiten het voorzitterschap van het directiecomité, in handen. Samengevat zijn dat de financieel-administratieve dienst, IT en personeelsbeleid, een aantal belangrijke pijlers voor de bank. Een nieuwe uitdaging voor de ervaren professional die het klappen van de zweep al grondig leerde kennen tijdens zijn carrière bij diverse divisies van KBC, recent nog als CFO bij KBC Securities, de beursvennootschap van de groep.

Lees hier het volledige interview uit de Dierickx Leys Journal van januari 2022.

Wat is de langetermijnvisie van Filip Decruyenaere, de nieuwe CEO van Dierickx Leys Private Bank?

Op 1 januari 2022 nam Filip Decruyenaere het roer over van Herman Hendrickx als voorzitter van het directiecomité bij Dierickx Leys Private Bank. Een mooie aanleiding om mee te kijken door de langetermijnbril van de nieuwe CEO. 

Lees hier het volledige interview in de Dierickx Leys Journal van januari 2022.

Groot nieuws: Marleen Dierickx en voorzitter Herman Hendrickx treden terug uit het directiecomité

Eind 2021 verlaten twee bekende gezichten het directiecomité. Hét moment om even terug te blikken en vooruit te kijken.

Lees het volledige interview uit onze Dierickx Leys Journal van oktober 2023.

40 jaren dienst van Herman Hendrickx

Onze bank vierde op 1 juni 2021 de 40 jaren dienst van Herman Hendrickx! In 1988 werd hij vennoot en vervoegde hij ons directiecomité, waar hij in 1996 voorzitter werd. Mede dankzij zijn jarenlange toewijding groeide de beursvennootschap van weleer uit tot een private bank met kantoren in Antwerpen, Mortsel, Gent en Kortrijk. Wij wensen Herman dan ook te bedanken en feliciteren hem van harte met deze schitterende loopbaan!

Lees hier meer over de historiek van Dierickx Leys Private Bank.

Welkom Lode Leirens

Vanaf begin mei 2021 versterkt Lode Leirens het commerciële team in Kortrijk. Als fiere en actieve papa van twee dochters doet hij aan padel, fitness en lopen. Mensen coachen en ondersteunen bij hun ontplooiing, teamspirit stimuleren en samen naar een gemeenschappelijk doel toewerken geven hem energie in zijn job.

Wij wensen Lode heel veel succes en welkom aan boord!

Private Bank opnieuw op overnamepad

Met de overname van beursvennootschap Van Goolen & Co verstevigen we onze positie in het landschap van private banken.

Naar het persbericht ...

FOTO lawaisse 675X450

Lawaisse Beursvennootschap

Dierickx Leys Private Bank en beursvennootschap Lawaisse hebben een overeenkomst getekend voor een verregaande samenwerking. De private bank uit Antwerpen, opgericht in 1901, neemt de beursvennootschap uit Kortrijk over. 

Lees hier meer.

60 jaar kantoor Mortsel

Dierickx Leys Private Bank Mortsel wordt gevierd! Het begon 60 jaar geleden in een bescheiden kantoor op de Statielei. Sinds einde 2008 bieden we onze diensten aan in het aangename, ruime en moderne kantoor in de Sint-Benedictusstraat 140. 

Proficiat aan dit enthousiaste team!

60 jaar Mortsel 675x450

Kostenfiches

De kostenrisico-fiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn beschikbaar op de pagina Cliënteninformatie.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen
Karine Hermans Taks op effectenrekeningen veelgestelde vragen faq dierickx leys private bank