Bedrijfsnieuws Wat gebeurt er zoal binnen onze bank? Wat zijn de laatste nieuwtjes? ....

Aanpassing Algemene Voorwaarden

Naar aanleiding van de nieuwe privacywet hebben we de artikelen 3 en 6 van de algemene voorwaarden aangepast. De nieuwe versie van de algemene voorwaarden vindt u op https://www.dierickxleys.be/nl/algemenevoorwaarden.

Er groeit wat bij Dierickx Leys Fund II

De wereld verandert met een nooit geziene snelheid. Wie oud genoeg is om zichzelf dertig jaar terug in de tijd te katapulteren, moet niet ver graven naar herinneringen waarin alleen al onze manier van communiceren totaal anders verliep: een vaste lijn thuis of telefooncellen op elke hoek van de straat. Er was één nationale televisiezender en ook Studio Brussel zag nog maar net het levenslicht.

Lees hier meer.

Naamswijziging fondsen

De bijzondere algemene vergadering van Transparant N.V. van 19 juli 2018 besliste de naam te wijzigen in Dierickx Leys Fund I.

De bijzondere algemene vergadering van Transparant B N.V. besliste op 19 juli 2018 om de naam te wijzigen in Dierickx Leys Fund II.

Meer informatie vindt u op hier.

PH12 trimmed

Nieuwe kantoordirecteur

Sinds 2 mei is Peter Huylenbroeck de nieuwe kantoordirecteur van de vestiging Sint-Martens-Latem van Dierickx Leys Private Bank. Gedurende zijn professionele loopbaan heeft hij heel wat buitenlandse werkervaring opgedaan.

Zo was hij zeven jaar Senior Private Banker in Genève en werkte hij voordien ook vier jaar als Private Banker in Luxemburg. Hij is bijgevolg ook perfect drietalig (Nederlands, Frans en Engels).

In 2012 keerde hij terug naar zijn thuisbasis, België, waar hij aan de slag ging in Gent. Ook zijn bachelor marketing behaalde hij in Gent aan de HoGent. Daarna trok hij naar de universiteit van Mons waar hij zijn master economie behaalde.

Kostenrisico-fiches

De kostenrisico-fiches van de verschillende financiële producten die wij u aanbieden zijn vanaf nu beschikbaar op de pagina Cliënteninformatie

De vernieuwde website is nu online

Sinds kort is onze website volledig vernieuwd.

Er is informatie beschikbaar over onze volledige dienstverlening, producten en expertise. Daarenboven zijn er gespecialiseerde artikelen van onze analisten en juristen over uiteenlopende onderwerpen te vinden.

In een aparte rubriek is alle relevante informatie over onze beleggingsfondsen beschikbaar, met per compartiment een overzicht van alle kenmerken en kosten, de samenstelling van het compartiment met de volledige inventaris, de munt- en sectorverdeling, de commentaar van de beheerder en de officiële documenten.

We publiceren ook een overzicht van alle in de pers verschenen artikelen waarin Dierickx Leys Private Bank vermeld wordt.

DL Online voor de opvolging van uw portefeuille

Online bankieren kunt u voortaan op https://www.dlonline.be. U kunt ook rechts bovenaan klikken op 'DL Online'.

Op DL Online kunt u uw uitreksel en inventaris opvolgen, uw persoonsgegevens checken en up to date houden, uw profieltest ingeven en beursorders geven. In het uittreksel kunt u zoekopdrachten uitvoeren en beschikt u over een overzicht van het roerende inkomen over het huidige en voorbije jaar.

De lay-out van de inventaris is aanpasbaar aan uw voorkeuren. U kunt tot tien jaar terug de inventaris van uw rekening bekijken, evenals een grafische evolutie van uw portefeuille.

Via 'berichten' is het mogelijk om geëncrypteerde berichten naar de bank te sturen. De bank bezorgt u via die weg persoonlijke informatie.

In de rubriek 'meldingen' vindt u onder andere de geschiktheidsrapporten naar aanleiding van uw transacties.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

Christophe Verwilghen

Wij verwelkomen met veel plezier onze gloednieuwe commerciële medewerker Christophe Verwilghen in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Na zijn master TEW aan de KUL trok Christophe naar Madrid om een bijkomende master in Management te behalen, én wellicht ook om hier en daar, zijnde een groot voetballiefhebber, een thuismatch van Atlético Madrid mee te pikken. Bienvenida al equipo Christophe!

Joris Van Briel

Ons team blijft maar groeien! Wij stellen u graag voor aan onze kers(t)verse collega Joris Van Briel! Als cellist speelt hij in verschillende orkesten en is hij zelf ook een fervent concertganger. Tijdens zijn masterstudie economie aan de UAntwerpen werd hij gebeten door de beursmicrobe, die hem tot bij ons bracht. Vanaf heden zal hij als relatiebeheerder en beleggingsexpert onze klanten met raad en daad bijstaan. Veel succes Joris!