Ons manifesto Visie rendeert

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Een succesverhaal

Een succesverhaal wordt geschreven met een heldere verhaallijn. Daarin past elke gebeurtenis in de reis om een groter doel te bereiken. Financiële middelen helpen elk van ons om dat verhaal te schrijven. Ze brengen nieuwe ideeën tot leven en geven zuurstof aan onze ambities. Ze helpen ons om ons einddoel te bereiken. 

Daarom geloven wij dat visie van essentieel belang is voor succes. Het is noodzakelijk, geen leuk extraatje. Want visie laat ons toe om de juiste kansen op het juiste moment te ontdekken, zonder achter de eerste de beste trend aan te lopen. Maar ook om tijdig risico’s te zien die eraan komen.

Visie, dat is weten waar we samen naartoe gaan, zodat we onderweg geen kostbare tijd verliezen. We geloven dat visie u toelaat om een succesverhaal te schrijven. Visie zonder ondersteuning blijft vaak een droom. Actie zonder visie leidt meestal nergens naartoe. 

Maar met de juiste ondersteuning kan een visie de wereld veranderen.

Onze expertises en diensten

Vermogensbeheer
U geeft ons een mandaat om uw portefeuille te beheren. Vooraf nemen we met u de beheersopdracht door en leggen we de afgesproken uitgangspunten vast.

Adviserend beheer
U speelt zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille. Daarbij kunt u rekenen op het advies van uw beheerder (ook proactief) die u begeleidt bij de uitbouw van uw portefeuille.

Vermogensplanning
Wij begeleiden u bij de overdracht van uw vermogen naar de erfgenamen, met een fiscaalvriendelijke aanpak. Uw familiale situatie en gemoedsrust staan centraal.

Beleggingen
Deze tak levert u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties, waarbij we alles evalueren met een kritische visie.

Hebt u vragen omtrent onze visie?

  • Aarzel niet uw relatiebeheerder te contacteren.