Publicaties Laat u leiden door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring

Inleiding

De financiële wereld is een ingewikkeld kluwen dat steeds moeilijker te ontwarren is. Maar de waaier aan mogelijkheden lijkt bijna onbegrensd. Om de meest aangewezen oplossing te vinden voor u en uw gezin, kiest u best voor iemand die duidelijkheid schept binnen die complexe wereld. Iemand die denkt als een investeerder, met de vereiste kennis, op lange termijn. Iemand die met u meedenkt en samen mee de juiste weg uitstippelt, vandaag en morgen.

Kennis en expertise 2
studie

Studies

Ons analistenteam volgt een breed scala aan bedrijven op de voet. Van meer dan tachtig daarvan is er een studie ter beschikking die regelmatig bijgewerkt wordt.

Hier vindt u de volledige lijst.

Sector in de kijker

Dat beleggers de 'nieuwe' technologiebedrijven, genre Facebook, Amazon en Apple soms met argusogen bekijken, is begrijpelijk. Het risico bij dergelijke bedrijven is aanzienlijk aangezien niemand weet welke technologieën de bovenhand zullen krijgen in de toekomst.

Het volledig artikel van onze analist lezen? Klik hier !

downloadCorporateAsset5

Fiscaal-juridische topics

Recht, en zeker de Fiscaliteit, zijn materies die voortdurend onderhevig zijn aan verandering. Dierickx Leys Private Bank houdt haar klanten op de hoogte met zowel algemene inzichten als recente ontwikkelingen op fiscaal en juridisch vlak.

Een overzicht van enkele fiscaal-juridische topics kunt u hier terugvinden.

tax and legal kwart
ksj markets flash

Magazine en nieuwsbrieven

Wenst u op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurt binnen Dierickx Leys Private Bank, de financiële markten, enz.? Abonneer u dan op ons magazine 'Kasteelpleinstreet Journal' of één van onze nieuwsbrieven 'The Markets' en/of 'Flash!'.

Hier kan je onze publicaties raadplegen en/of er op inschrijven.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen
Maarten close up met GSM 3