Ons Team Een klare kijk op onze medewerkers

Directie

Marleen Dierickx
Herman Hendrickx
Filip Decruyenaere
Sven Sterckx

Studie en analyse

Werner Wuyts
Geert Campaert
Willem De Meulenaer
Jonathan Mertens

Juridische Dienst

Dominique De Schutter
Ethel Puncher
Marie Persyn

M.M.

D.V.

K.W.

M.J.

V.V.L.

K.H.

K.H.

N.B.

Christophe Verwilghen

Wij verwelkomen met veel plezier onze gloednieuwe commerciële medewerker Christophe Verwilghen in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Na zijn master TEW aan de KUL trok Christophe naar Madrid om een bijkomende master in Management te behalen, én wellicht ook om hier en daar, zijnde een groot voetballiefhebber, een thuismatch van Atlético Madrid mee te pikken. Bienvenida al equipo Christophe!

Joris Van Briel

Ons team blijft maar groeien! Wij stellen u graag voor aan onze kers(t)verse collega Joris Van Briel! Als cellist speelt hij in verschillende orkesten en is hij zelf ook een fervent concertganger. Tijdens zijn masterstudie economie aan de UAntwerpen werd hij gebeten door de beursmicrobe, die hem tot bij ons bracht. Vanaf heden zal hij als relatiebeheerder en beleggingsexpert onze klanten met raad en daad bijstaan. Veel succes Joris! 

Marie Persyn

2019 belooft alvast een heel productief jaar te worden bij Dierickx Leys Private Bank! Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Marie Persyn. Pas afgestudeerd aan de De Artesis Plantijn Hogeschool en vol enthousiasme om in het werkveld te stappen, zal zij, als juridisch medewerker, ons team aan de Kasteelpleinstraat versterken. Welkom Marie!