Ons Team Een klare kijk op onze medewerkers


Directie

Marleen Dierickx
Herman Hendrickx
Filip Decruyenaere
Sven Sterckx

Studie en analyse

Werner Wuyts
Willem De Meulenaer

Juridische Dienst

D.D.S.

Ethel Puncher

M.P.

Marc Mertens
Dirk Verschueren
Kurt Wuyts
Maarten Janssens
Vincent Van Laken
Karine Hermans
Kathleen Huysmans

New year, new faces!

Met veel plezier verwelkomen we Karima Hamdaoui in ons hoofdkantoor aan de Kasteelpleinstraat. We zullen dit jaar extra ons best doen om onze bureaus spik en span te houden en zijn ervan overtuigd dat zij ons hieraan - op tijd en stond - zal helpen herinneren! Van harte welkom, Karima Hamdaoui!

Joris Van Briel

Ons team blijft maar groeien! Wij stellen u graag voor aan onze kers(t)verse collega Joris Van Briel! Als cellist speelt hij in verschillende orkesten en is hij zelf ook een fervent concertganger. Tijdens zijn masterstudie economie aan de UAntwerpen werd hij gebeten door de beursmicrobe, die hem tot bij ons bracht. Vanaf heden zal hij als relatiebeheerder en beleggingsexpert onze klanten met raad en daad bijstaan. Veel succes Joris! 

Marie Persyn

2019 belooft alvast een heel productief jaar te worden bij Dierickx Leys Private Bank! Graag verwelkomen wij onze nieuwe collega Marie Persyn. Pas afgestudeerd aan de De Artesis Plantijn Hogeschool en vol enthousiasme om in het werkveld te stappen, zal zij, als juridisch medewerker, ons team aan de Kasteelpleinstraat versterken. Welkom Marie!