Ad hoc advies Vanaf het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie

Sam bij bloomberg

Inleiding

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Bij aandelentransacties kunt u ons informatie vragen over alle kernratio's, het historisch koersverloop, de diepte van de markt, de liquidatie of de opportuniteit van uw transactie. Bij verrichtingen in obligaties verschaffen wij u de voorwaarden, het rendement en de kredietwaardigheid van de emittent.   Complexe producten evalueren we met een kritische blik.

Selectiecriteria aandelen en obligaties

Wie in klassieke obligaties belegt kan hooguit het nominale kapitaal en de beloofde rente ontvangen. Daarom besteden onze analisten en beheerders veel aandacht aan de zorgvuldige selectie van obligaties. Kan de emittent de geleende kapitalen tijdig terugbetalen? Beschikt de emittent over een voldoende sterke balans? Zijn de activiteiten stabiel? Hoe groot is de zichtbaarheid op de toekomstige winsten? Daarom volgen we de geselecteerde obligaties voortdurend op. Obligaties met ingebouwde ingewikkelde opties waardoor het resultaat zeer onzeker wordt, vermijden we.

Voor aandelen is de onderliggende winstontwikkeling op lange termijn zeer belangrijk. Bedrijven die jaar in jaar uit waarde creëren kunnen op regelmatige basis hogere winsten per aandeel voorleggen. Eens de grootste investeringscyclus achter de rug is heeft een gezond bedrijf meestal vrije kasstromen ter beschikking die kunnen dienen om dividenden te betalen, aandelen in te kopen of om nieuwe investeringen te financieren. Dit type bedrijven levert op lange termijn de beste resultaten op.​​​​​​​

bloomberg afgesneden

DL Online

DL Online geeft u een klare kijk op uw portefeuille;  raadpleeg nu ook uw inventaris zoals die er in het verleden uitzag. Nog geen toegangscode of heeft u vragen over de werking van het platform? Aarzel niet ons te contacteren. 

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Maak gratis gebruik van ons veilig online platform
  • Bereikbaar tijdens de avondhandel en ook op feestdagen
wazige sam

Adviserend beheer

Bij adviserend beheer speelt u zelf een actieve rol in het beheer van uw portefeuille en kunt u rekenen op het gepersonaliseerde advies van uw beheerder. Hij contacteert u proactief op regelmatige basis en begeleidt u om uw portefeuille verder uit te bouwen of bij te sturen. Hij verleent advies op maat en formuleert concrete beleggingsvoorstellen.

Vermogensbeheer

Het goed beheren van een beleggingsportefeuille vergt veel tijd. Zowel de aandelen als de obligaties moeten continu opgevolgd worden. Door het beheer toe te vertrouwen aan de ervaren beheerders van Dierickx Leys Private Bank kunt u uw kostbare tijd anders besteden.