Ad hoc advies Vanaf het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie

Wij verstrekken u beleggingsadvies en informatie over dividendbetalingen, kapitaaluitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties. Bij aandelentransacties kunt u ons informatie vragen over alle kernratio's, het historisch koersverloop, de diepte van de markt, de liquidatie of de opportuniteit van uw transactie. Bij verrichtingen in obligaties verschaffen wij u de voorwaarden, het rendement en de kredietwaardigheid van de emittent.  Complexe producten evalueren we met een kritische blik.

Selectiecriteria aandelen en obligaties

Wie in klassieke obligaties belegt kan hooguit het nominale kapitaal en de beloofde rente ontvangen. Daarom besteden onze analisten en beheerders veel aandacht aan de zorgvuldige selectie van obligaties. Kan de emittent de geleende kapitalen tijdig terugbetalen? Beschikt de emittent over een voldoende sterke balans? Zijn de activiteiten stabiel? Hoe groot is de zichtbaarheid op de toekomstige winsten? Daarom volgen we de geselecteerde obligaties voortdurend op. Obligaties met ingebouwde ingewikkelde opties waardoor het resultaat zeer onzeker wordt, vermijden we.

Voor aandelen is de onderliggende winstontwikkeling op lange termijn zeer belangrijk. Bedrijven die jaar in jaar uit waarde creëren kunnen op regelmatige basis hogere winsten per aandeel voorleggen. Eens de grootste investeringscyclus achter de rug is heeft een gezond bedrijf meestal vrije kasstromen ter beschikking die kunnen dienen om dividenden te betalen, aandelen in te kopen of om nieuwe investeringen te financieren. Dit type bedrijven levert op lange termijn de beste resultaten op.​​​​​​​

DL Online

DL Online geeft u een klare kijk op uw portefeuille;  raadpleeg nu ook uw inventaris zoals die er in het verleden uitzag. Nog geen toegangscode of heeft u vragen over de werking van het platform? Aarzel niet ons te contacteren. 

Lees hier meer.

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Maak gratis gebruik van ons veilig online platform
  • Bereikbaar tijdens de avondhandel en ook op feestdagen

Hoe groot is het risico dat u kan nemen wanneer u wenst te beleggen?

Doe de beleggerstest via onderstaande link en ontdek welke beleggingsproducten in aanmerking komen. Aarzel niet om ons te contacteren, indien u vragen heeft hieromtrent.