Vacature (Senior) Private Banker Kantoor Kortrijk

Om ons kantoor in Kortrijk te versterken en verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een (Senior) Private Banker!  

WIE ZIJN WIJ?

​​DIERICKX LEYS PRIVATE BANK is een groeiende, familiale bank met een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting in 1901 evolueerden we van wisselagent over beursvennootschap tot private bank. Wat steeds hetzelfde is gebleven, is ons DNA: individuele dienstverlening en maatwerk, kennis en ervaring van onze adviseurs en inzichten van onze (fondsen)beheerders. Wij doen aan vermogensbeheer, geven beleggingsadvies en zijn actief in vermogensplanning.  Wij zijn beleggers in hart en nieren: onze mensen hebben een passie voor de beurs.  

Onze organisatie telt een 70-tal medewerkers.  In onze kantoren hangt een warme en positieve sfeer: Dierickx Leys Private Bank is een groeiverhaal en dat voel je. Ontdek meer op onze website: www.dierickxleys.be.


DIT GAAT U DOEN
Vanuit uw kennis en ervaring beheert u een portefeuille van cliënten van ons kantoor Kortrijk. U bent het aanspreekpunt voor de verschillende dienstverleningen die de bank aanbiedt. U verzorgt de communicatie tussen uw cliënten en onze vermogensbeheerders, onze studiedienst en de andere ondersteunende diensten. Daarnaast bent u mede verantwoordelijk voor de uitbouw van de commerciële activiteiten in de West-Vlaamse regio en tracht u de klantenbasis verder uit te breiden via prospectie.


DIT IS ECHT IETS VOOR U, WANT
U heeft een ruime ervaring in private banking, vermogensbeheer of adviserend beheer. U bent geboeid door beurs en beleggingen en houdt ervan om uitdagingen aan te gaan. U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciële vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent een geboren organisator en bezit een flinke dosis verantwoordelijkheidszin. U bent bedreven in netwerk-activiteiten en prospectie. Idealiter bent u van de regio rond Kortrijk. Bij voorkeur heeft u een masterdiploma in een financiële of economische richting.


ONS AANBOD
Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de langetermijnvisie van het kantoor. Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier. Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.


CONTACT
Stuur ons uw curriculum vitae en motivatiebrief per e-mail naar jobs@dierickxleys.be.

Voor meer informatie kan u terecht bij Miche Leniere, HR Manager, miche.leniere@dierickxleys.be.