Vacature IT-medewerker Hoofdkantoor Antwerpen

Dierickx Leys Private Bank is een familiale onderneming, gelegen in het centrum van Antwerpen, zie ook www.dierickxleys.be.

Wij zijn actief in de financiële sector als private bank en beurshuis.  Wij hebben een zeer sterke lokale verankering met het hoofdkantoor in Antwerpen, een satellietkantoor in Mortsel & en vestigingen in Gent en Kortrijk.

Onze organisatie telt een 70-tal medewerkers, waardoor je in een zeer aangename omgeving terecht komt waar communicatie en persoonlijk contact centraal staan. We hechten veel belang aan een goede werksfeer en een goede work/life balans. Hierdoor krijg je ook de mogelijkheid om één of twee dagen per week van thuis uit te werken of flexibele uren te hanteren.  We hebben ook een uitgebreid welzijnsplan dat erop gericht is de persoon in de organisatie centraal te stellen.

Hoe zal je functie eruit zien?

In je rol als IT-medewerker ben je samen met 5 collega’s verantwoordelijk voor het ondersteunen en verder uitbouwen van de interne IT organisatie. Belangrijke aspecten zoals de website en de hardware werd uitbesteed aan externe firma’s, maar nog heel wat activiteiten worden intern uitgevoerd gaande van het datacenter, analyse en bovenal development.  Het werk gebeurt grotendeels op basis van projecten waarbij samenwerking belangrijk is en je bijdrage sterk wordt geapprecieerd. Hierdoor krijg je tal van kansen om je kennis verder uit te breiden. De 5 bestaande collega’s zijn erg ervaren en zullen optreden als je coaches en mentors. De opleiding gebeurt grotendeels on the job en binnen het team. Onze bank organiseert echter heel wat interne opleidingen over de bedrijfsprocessen en biedt een leerrijke werkomgeving.

Kan je ervaring voorleggen of heb je een sterke interesse binnen C-programmatie en/of python? 

Sta je daarnaast open om een brede kennis van IT op te doen, dan kan je hier in een organisatie terechtkomen waar je heel veel kan bijleren, verantwoordelijkheid krijgt en verder kan groeien. De mogelijkheid om op termijn een staffunctie op te nemen is zeker aanwezig.

Verloningspakket:

kan uitbreiden naargelang ervaring

  • Marktconform salaris voor de banksector met een uitgebreidere variabele verloning
  • Mogelijkheid tot een bedrijfswagen of bedrijfsfiets
  • Goede groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
  • Zeer aantrekkelijk bonusschema (meerdere fiscaalvriendelijke modules)
  • Ecocheques, maaltijdcheques, geschenkcheques, ...

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Luc Mees, hoofd van de IT-afdeling op het nummer +32 3 241 09 84 of via luc.mees@dierickleys.be.