Vacature IT-medewerker Hoofdkantoor Antwerpen

PROFIEL

Wij zoeken een enthousiaste informaticus (m/v) voor de versterking van onze IT-afdeling in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Als je kan programmeren in C en/of een basiskennis hebt over Linux en SQL is dat zeker een plusplunt!


WIJ ZIJN

een dynamische Private Bank met een 50-tal medewerkers en sinds 1901 één van de belangrijkste beurshuizen in de regio Antwerpen. Onze cliënten kunnen bij ons terecht voor beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensplanning.

Ons groeiend succes is voor een groot deel gebaseerd op een vooruitstrevende informatica- en telecommunicatiestructuur en een uitstekende teamspirit!


FUNCTIE INHOUD

Het takenpakket kan samengesteld worden uit een waaier aan activiteiten; analyse en programmatie en technische ondersteuning. 


WERKKLIMAAT

Wij bieden je een modern, open en aangenaam werkklimaat met veel aandacht voor coaching, werkplezier en work-life balance. Inspraak van de medewerkers, ook in de uitbouw van de eigen loopbaan, wordt erg gestimuleerd.


VERLONING

Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals een uitgebreide groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, prestatiebonus, winstdeelname, woonwerkvergoeding, enz.


INTERESSE?

Stuur ons je curriculum vitae per e-mail naar jobs@dierickxleys.be.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Luc Mees op het nummer +32 3 241 09 84.

Voor meer informatie:

  • Contacteer Luc Mees