Vacature Compliance Medewerker Hoofdkantoor Antwerpen

Heb je enige ervaring met compliance en een sterke kritische geest? Bij Dierickx Leys Private Bank, in hartje Antwerpen, ligt een belangrijke rol met brede scope op jou te wachten!

DIERICKX LEYS PRIVATE BANK is een groeiende, familiale bank met een rijke geschiedenis. Sinds de oprichting in 1901 evolueerden we van wisselagent over beursvennootschap tot private bank. Wat steeds hetzelfde is gebleven, is ons DNA: individuele dienstverlening en maatwerk, kennis en ervaring van onze adviseurs en inzichten van onze (fondsen)beheerders. Wij doen aan vermogensbeheer, geven beleggingsadvies en zijn actief in vermogensplanning. Wij zijn beleggers in hart en nieren: onze mensen hebben een passie voor de beurs.

Onze organisatie telt een 70-tal medewerkers. In onze kantoren hangt een warme en positieve sfeer: Dierickx Leys is een groeiverhaal en dat voel je. Breng zeker ook een bezoekje aan onze website: www.dierickxleys.be.

DIT GA JE DOEN
Je volgt samen met je collega’s de verschillende regelgevingen binnen de verschillende compliance domeinen op en gaat na hoe deze binnen de bank geïmplementeerd zijn. Hiervoor voer je nauwgezette controles uit en noteer je je bevindingen in een overzichtelijk rapport met conclusies en aanbevelingen, waarna je actieplannen en deadlines afspreekt met de betrokken afdelingen.

Je bent hands-on met databestanden en probeert controles continu te optimaliseren. Daarnaast draag je bij aan het uitvoeren van diverse taken binnen de compliance domeinen.

Dit alles doe je uiteraard niet alleen. Je kan rekenen op ervaren collega’s die hun kennis en ervaring met jou delen en jou begeleiden.

DIT IS ECHT IETS VOOR JOU, WANT
Jij kan steunen op enige compliance en/of auditervaring binnen de banksector (ervaring in MiFID is een pluspunt).
Je bent integer en hebt zin voor verantwoordelijkheid.
Je houdt ervan om te analyseren, je hebt een kritische blik en je beschikt over een goed synthesevermogen.
Je hebt een duidelijke communicatiestijl en maakt kwalitatieve rapporten.
Je begrijpt de noodzaak en de waarde van compliance en helpt mee het bewustzijn te doen groeien binnen de bank. Je voert je taken met een hoge mate van precisie uit.
Je organiseert je werk efficiënt en kan daarbij op de steun rekenen van ervaren collega’s.
Je bent enthousiast en plichtsbewust.

ONS AANBOD
Een aantrekkelijk salarispakket met bijkomende voordelen. We houden hierbij rekening met jouw ervaring en achtergrond.
Een modern, open en aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier.
De mogelijkheid om één of twee dagen per week van thuis uit te werken.
Een boeiende, uitdagende job waarin je de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de beheerste groei van Dierickx Leys Private Bank.

CONTACT
Stuur je curriculum vitae per e-mail naar jobs@dierickxleys.be.
Voor meer informatie kan je terecht bij Inge Sinnaeve op het nummer op +32 3 241 09 99.