Dierickx Leys Academy Virtueel

De vier sessies, opgenomen in het najaar van 2020, bieden u een uniek inzicht van onze analisten en beheerders in de verschillende aspecten van de financiële markten en onze manier van werken. Concrete informatie die relevant is voor uw portefeuille. Kennis waar u iets aan heeft. Kortom, een visie die rendeert.

De Beursmeesters: enkele beursmeesters en hun visie

    


Kunt u uit de huidige koers van een aandeel de volgende voorspellen? Onmogelijk. Helaas. Maar er bestaan wel inzichten die leiden tot een duidelijke visie die rendeert. Een visie die ons, en u, helpt om een consistente koers te varen - richting langetermijndoelstellingen. De strategische inzichten van succesvolle beleggers, bijvoorbeeld. Beursmeesters.

Ondersteund door jarenlange ervaring hanteren zij parameters die houvast geven om een selectie van aandelen te maken die perfect past in hun strategie. 

Onze selectiemethode en ESG duurzaamheidsbeleid


Bent u benieuwd waar KWaRP voor staat en waarom dit zo belangrijk is voor onze analisten en beheerders? En wilt u in het verlengde daarvan niet hoeven te kiezen tussen winstgevend of maatschappelijk verantwoord beleggen? 

Ontdek in deze derde sessie van de Dierickx Leys Academy hoe een consistente selectiemethode, met oog op duurzaam beleggen, de basis is voor een visie die rendeert. KWaRP helpt u namelijk het noorden niet te verliezen in tijden waarin er elke dag een overvloed aan informatie binnenkomt die uw koelbloedigheid in het gedrang brengt. Tenminste, dat is onze overtuiging. Deze selectiemethode kijkt bovendien niet alleen naar financiële criteria en de milieu-impact van bedrijven, maar naar hun totale betekenis voor de samenleving dankzij onze ESG duurzaamheidsbeleid.

Wegwijs in onze aandelenstudies


“Het staat in de sterren geschreven” krijgt na het bekijken van deze sessie wel een heel concrete invulling. Om het u als belegger gemakkelijker te maken geven we voor alle bedrijven die we opvolgen per parameter een score, uitgedrukt in een aantal sterren, van één tot vijf. 

Wat betekent de sterrenkwalificatie voor de parameters waardering, stabiliteit, groei en kwaliteit? Waar gaan de analisten van Dierickx Leys Private Bank vooral naar op zoek? En waarom krijgt LVMH slechts één ster voor waardering?

Hebt u vragen omtrent deze sessies?

  • Aarzel niet uw relatiebeheerder te contacteren.
karine-en-werner-close-up-675x450

Raissa de Haas, Double Dutch: “De investering van de familie Heineken, dat was een erkenning én een mooi compliment.”

Als kleine meisjes bouwde de tweeling Raissa en Joyce de Haas al bloemenwinkels en brouwden ze eigen drankjes. Nu leiden ze hun bedrijf Double Dutch Ltd. gespecialiseerd in premium mixers en tonics, steeds verder de competitieve wereldmarkt op. Na Europa en USA is het nu ook apero time in Azië.