Antwerpen

Kasteelpleinstraat 44
2000 Antwerpen

Dit kantoor is terug open op 25-10-2021 09:00:00.

9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ma
Di
Wo
Do
Vr

Onze medewerkers helpen u graag verder

Marc Mertens
Dirk Verschueren
Werner Wuyts
Maarten Janssens
Vincent Van Laken
Karine Hermans
Kathleen Huysmans
Patricia Cappaert
Christophe Verwilghen

Enkel op afspraak

Wenst u dringende zaken met uw relatiebeheerder te bespreken dan kan dit enkel op afspraak.

Voor alle andere zaken zijn wij bereikbaar via telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering.

Dank voor uw begrip.

Bereikbaarheid

Komt u met de wagen?
Coördinaten 51.20994, 4.4017914
 
Vanuit Breda
Via (de A16 naar) de E19, richting Antwerpen, België. Vervolg links de E34 en volg de borden Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven 1000-2000. Volg (na +/- 2,5km) de 2e rijstrook van rechts om afrit 5a-Het Zuid te nemen richting Antwerpen-Centrum/Hoboken/Het Zuid. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor de Schelde. Weg vervolgen op de N113. Na ongeveer 1,1km linksaf slaan naar de Kasteelpleinstraat. Op ongeveer 150m vindt u onze bank op uw linkerkant. Voor de parking draait u de eerste straat naar rechts in en na +/- 150m op uw linkerkant vindt u onze parking. U dient op kantoor een jeton te vragen voor het buitenrijden.

Vanuit Gent:
Via (de E17 naar ) de E34 richting Antwerpen. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt 5a-Antwerpen-Centrum om de borden Boom/Hoboken/A12/Antwerpen-Centrum te volgen. Na +/- 300m links aanhouden en de borden voor Antwerpen-Centrum volgen. Weg vervolgen op de N113. Na ongeveer 1,1km linksaf slaan naar de Kasteelpleinstraat. Op ongeveer 150m vindt u onze bank op uw linkerkant. Voor de parking draait u de eerste straat naar rechts in en na +/- 150m op uw linkerkant vindt u onze parking. U dient op kantoor een jeton te vragen voor het buitenrijden.

Vanuit Brussel
Via (de E40 naar) de E19, richting Antwerpen. 
Houd rechts aan bij het knooppunt Antwerpen-Zuid en volg de borden Brugge/Gent/Haven 1000-2000. Voeg na +/- 1km in op de E34. Volg (na +/- 1,7km) de 2e rijstrook van rechts om afrit 5a-Het Zuid te nemen richting Antwerpen-Centrum/Hoboken/Het Zuid. Houd (na +/- 450m) links aan bij de splitsing en volg de borden voor de Schelde. Weg vervolgen op de N113. Na ongeveer 1,1km linksaf slaan naar de Kasteelpleinstraat. Op ongeveer 150m vindt u onze bank op uw linkerkant. Voor de parking draait u de eerste straat naar rechts in en na +/- 150m op uw linkerkant vindt u onze parking. U dient op kantoor een jeton te vragen voor het buitenrijden.

Vanuit Hasselt:
Via (de E313 naar) de E34, richting Antwerpen. Houd links aan bij de splitsing, blijf op de E34 en volg de borden Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven 1000-2000. Volg (na +/- 2,4km) de 2e rijstrook van rechts om afrit 5a-Het Zuid te nemen richting Antwerpen-Centrum/Hoboken/Het Zuid. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor de Schelde. Weg vervolgen naar de N113. Na ongeveer 1,1km linksaf slaan naar de Kasteelpleinstraat. Op ongeveer 150m vindt u onze bank op uw linkerkant. Voor de parking draait u de eerste straat naar rechts in en na +/- 150m op uw linkerkant vindt u onze parking. U dient op kantoor een jeton te vragen voor het buitenrijden.

Komt u met trein, tram of bus?
Tram of Bus: Geef uw route in via De Lijn
Trein: De dichtstbijzijnde treinhalte is Antwerpen Centraal

Parking

U kan gratis parkeren in onze parking in de Begijnenvest 21-23.

De parking is afgesloten met een bareel. Bij het binnenrijden van de parking gaat deze automatisch open.

Vergeet bij het verlaten van het kantoor zeker niet om uw uitrijmunt te vragen om de parking te kunnen verlaten.

Bezoek ons in één van onze Locaties

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

Diploma's

In het najaar van 2020, in volle lockdown, hebben Maarten Janssens en Nicolas Blondeau succesvol de opleiding ‘Investment Management for Private Bankers’, aangeboden door de PBA-B en Febelfin Academy, afgerond. De opleidingscyclus geeft een grondig en coherent overzicht in de werking van beleggingsinstrumenten ten behoeve van private banking cliënten: hoe deze opgebouwd zijn, hun belangrijkste kenmerken, hun voor- en nadelen, hoe en wanneer zij in het vermogensbeheer van private banking cliënten kunnen aangewend worden. Extra expertise dus om u als klant nog beter bij te staan!