Gent

Rijvisschestraat 122
9052 Zwijnaarde

Dit kantoor is terug open op 19-11-2019 09:00:00.

9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ma
Di
Wo
Do
Vr

Onze medewerkers helpen u graag verder

Peter Huylenbroeck
Sam Behiels

Bezoek ons in één van onze Locaties

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen
Marleen Dierickx - Dierickx Leys Private Bank

Grand Opening Gent

We zijn nog steeds aan het nagenieten van een zeer boeiende avond met Karel Van Eetvelt nav de officiële opening van ons nieuwe kantoor nabij Gent. Een zeer welgemeende dank u wel aan kantoordirecteur Peter Huylenbroeck en Werner Wuyts voor zijn leerrijke bijdrage. Uiteraard willen wij ook de aanwezigen bedanken voor de talrijke opkomst.

Feestelijke opening kantoor Gent

De feestelijke opening van het nieuwe kantoor staat gepland op 14 maart, maar vandaag vieren we al met deze selfie van twee trotse heren. Vanaf heden zijn Peter Huylenbroeck en Sam Behiels te vinden in ons gloednieuwe kantoor in 3square in Gent. At your service!

Gent

Onze vestiging in Gent maakt zich klaar voor een frisse start en de grand opening in 3Square met keynote Karel Van Eetvelt (CEO Febelfin) op 14 maart! Voor de nieuwsgierigen onder jullie: nog even geduld ... Weldra meer nieuws!

Zeg niet kantoor Sint-Martens-Latem maar kantoor Gent

Grote veranderingen op komst voor Peter Huylenbroeck en Sam Behiels van team Oost-Vlaanderen/Sint-Martens-Latem! Ook benieuwd waarom beide heren hier zo fier poseren naast ons naamplaatje? Meer info volgt ... Houd zeker onze sociale media in de gaten!