Mortsel

Sint-Benedictusstraat 140
2640 Mortsel

Dit kantoor is terug open op 24-07-2024 09:00:00.

9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ma
Di
Wo
Do
Vr

Onze medewerkers helpen u graag verder

Maarten Janssens
Carine Heylen
Pascale van Gastel

Bereikbaarheid

Komt u met de wagen?
Coördinaten 51.1695022, 4.4572793
 
Vanuit Breda
Via (de A16 naar) de E19, richting Antwerpen, België. Neem afslag 4-Berchem naar N1 richting Lier/Mortsel/Berchem. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Grotesteenweg/de Mechelsebrug/de N1. Neem na +/- 3km de flauwe bocht naar links richting Statielei (de N10 - Mortsel). Sla na +/- 500m (aan de lichten aan het Stadsplein) rechtsaf naar de Floralaan. Sla linksaf richting de Sint-Benedictusstraat (rond het plein). U passeert het kantoor op uw rechterzijde en kan dan direct links (voor de lichten), de parking inrijden. U krijgt na afspraak op kantoor een ticket voor 1 uur gratis parkeren.

Vanuit Gent:
Via de E34 richting Antwerpen. Neem afslag 5-Berchem richting Berchem/Wilrijk. Sla linksaf naar de Gerard le Grellelaan. Volg de 2 rechterrijstroken om bij de 1e afslag rechtsaf te slaan naar de Desguinlei/de R10 (borden naar Lier/Centrum/Berchem). Ga verder op de R10. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Grotesteenweg/de Mechelsebrug/de N1. Neem na +/- 3km de flauwe bocht naar links naar de Statielei/de N10 (Mortsel). Sla na +/- 500m (aan de lichten aan het Stadsplein) rechtsaf naar de Floralaan. Sla linksaf richting de Sint-Benedictusstraat (rond het plein). U passeert het kantoor op uw rechterzijde en u kan dan direct links (voor de lichten), de parking inrijden. U krijgt na afspraak op kantoor een ticket voor 1 uur gratis parkeren.

Vanuit Brussel
Via (de E40 naar) de E19, richting Antwerpen
Neem afslag 7-Kontich naar N171 richting Kontich/Boom/Aartselaar. Sla rechtsaf naar de N171 (borden naar Kontich). Neem na +/- 900m de flauwe bocht naar rechts om op de N171 te blijven (borden naar Mortsel/Edegem/Kontich). Sla na +/- 3km linksaf naar de Mechelsesteenweg/de N1. Na +/- 800m (voorbij het kruispunt met de Molenlei) rechtsaf slaan naar de Mortselveldenlaan. Na +/- 300m (teneinde) linksaf naar de Christus Koninglaan. Aan het plein houdt u rechts aan en draait u links rond het plein. U passeert het kantoor op uw rechterzijde en u kan dan direct links (voor de lichten), de parking inrijden. U krijgt na afspraak op kantoor een ticket voor 1 uur gratis parkeren.

Vanuit Hasselt:
Via de E313 richting Antwerpen. Neem afslag 18-Wommelgem naar R11 richting Wommelgem/Deurne/Wijnegem/Mortsel/Luchthaven Antwerpen. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Autolei/de R11. Rij +/- 2,7km door, Autolei wordt Frans Beirenslaan/de R11. Sla (na de brug voorbij de vlieghaven van Deurne) rechtsaf naar de Heirbaan. Ga bij de rotonde rechtdoor richting Drabstraat. Sla aan de lichten af naar rechts. Aan de volgende lichten draait u rechtsaf rond het plein. Ter hoogte van het station, kan u de ondergrondse parking inrijden. U krijgt na afspraak op kantoor een ticket voor 1 uur gratis parkeren.
 
Komt u met trein, tram of bus?
Tram of Bus: Geef uw route in via De Lijn
Trein: De dichtstbijzijnde treinhalte is Mortsel - Oude God

kantoor Mortsel

Parking

U kan, gedurende uw bezoek aan ons kantoor, gratis parkeren op de ondergrondse betaalparking 'Stadsplein' (Stadsplein 1).

Vergeet zeker niet om bij het verlaten van het kantoor uw gratis uitrijbiljet te vragen.

Alle info omtrent de betaalparking 'Stadsplein' kan u hier terugvinden.

Bezoek ons in één van onze Locaties

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

40 jaar in dienst van Carine Heylen!

Een mijlpaal om te vieren! Vandaag zetten we een ongelooflijk toegewijde medewerker in de schijnwerpers: Carine Heylen, onze Senior Relatiebeheerder bij Dierickx Leys, viert een buitengewone prestatie - 40 jaar trouwe dienst! Het is een zeldzaamheid in deze tijd en het verdient alle lof en erkenning. Carine, jouw toewijding, expertise en warmte hebben niet alleen de fundamenten van ons bedrijf versterkt, maar hebben ook ontelbare klanten door de jaren heen ondersteund en begeleid. Jouw inzet is de belichaming van onze waarden bij Dierickx Leys Private Bank: langdurige relaties opbouwen, zowel met onze medewerkers als met onze gewaardeerde klanten. We willen jou, Carine, van harte bedanken voor jouw onvermoeibare inzet, jouw passie voor het vak en jouw voortdurende streven naar excellentie. We kijken uit naar meer succesvolle jaren van samenwerking en groei. Laten we een toost uitbrengen op Carine Heylen - een inspiratie voor ons allemaal! 

Jubileum Maarten Janssens

Maarten Janssens is blij dat hij al 15 jaar klanten mag adviseren. In die jaren is absoluut gebleken dat beleggen een werkwoord is. Veel mooie momenten, maar jammer genoeg ook veel onzekere periodes. Het is net in die periodes dat hij klantencontact heel belangrijk vindt. Hij is ervan overtuigd dat onze visie ook de komende jaren zal blijven renderen. Dikke proficiat Maarten! Doe zo voort!