Leuven

Vaartstraat 16
3000 Leuven

Dit kantoor is terug open op 24-07-2024 09:00:00.

9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ma
Di
Wo
Do
Vr

Onze medewerkers helpen u graag verder

Malcolm Sutherland
Tom Bultot

Parking

  • Komt u met de wagen? Dan parkeert u best in parking Ladeuzeplein. Van daar is het 6 minuten stappen naar ons kantoor.
  • Komt u met het openbaar vervoer? Het kantoor is 12 minuten stappen van Leuven station. Neemt u liever de bus, dan is de dichtstbijzijnde halte Rector De Somerplein.

Bezoek ons in één van onze Locaties

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

40 jaar in dienst van Carine Heylen!

Een mijlpaal om te vieren! Vandaag zetten we een ongelooflijk toegewijde medewerker in de schijnwerpers: Carine Heylen, onze Senior Relatiebeheerder bij Dierickx Leys, viert een buitengewone prestatie - 40 jaar trouwe dienst! Het is een zeldzaamheid in deze tijd en het verdient alle lof en erkenning. Carine, jouw toewijding, expertise en warmte hebben niet alleen de fundamenten van ons bedrijf versterkt, maar hebben ook ontelbare klanten door de jaren heen ondersteund en begeleid. Jouw inzet is de belichaming van onze waarden bij Dierickx Leys Private Bank: langdurige relaties opbouwen, zowel met onze medewerkers als met onze gewaardeerde klanten. We willen jou, Carine, van harte bedanken voor jouw onvermoeibare inzet, jouw passie voor het vak en jouw voortdurende streven naar excellentie. We kijken uit naar meer succesvolle jaren van samenwerking en groei. Laten we een toost uitbrengen op Carine Heylen - een inspiratie voor ons allemaal! 

Jubileum Maarten Janssens

Maarten Janssens is blij dat hij al 15 jaar klanten mag adviseren. In die jaren is absoluut gebleken dat beleggen een werkwoord is. Veel mooie momenten, maar jammer genoeg ook veel onzekere periodes. Het is net in die periodes dat hij klantencontact heel belangrijk vindt. Hij is ervan overtuigd dat onze visie ook de komende jaren zal blijven renderen. Dikke proficiat Maarten! Doe zo voort!