Kortrijk

Sint-Jorisstraat 6
8500 Kortrijk

Dit kantoor is terug open op 14-05-2021 09:00:00.

9 10 11 12 13 14 15 16 17
Ma
Di
Wo
Do
Vr

Onze medewerkers helpen u graag verder

Michel Lawaisse
Lode Leirens
Philippe sr. Lawaisse
Philippe jr Lawaisse
Patrick Defreyne
Koen Wieme
Sylvia Veranneman
Anneke De Meyer
Ingrid Deman
Dirk Van de Ginste

Enkel op afspraak

Wenst u dringende zaken met uw relatiebeheerder te bespreken dan kan dit enkel op afspraak.

Voor alle andere zaken zijn wij bereikbaar via telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering.

Dank uw begrip.

Bereikbaarheid

Komt u met de wagen?
Coördinaten 50.826128, 3.265762

Vanuit Gent:

Volg de E17 naar de Ringlaan/R8 in Kortrijk. Neem afrit 2-Hoog Kortrijk vanaf de E17. Flauwe bocht naar rechts naar de Ringlaan/de R8. Sla linksaf naar de Doorniksesteenweg/de N50. Weg vervolgen naar de Doorniksestraat/de Doorniksewijk/de N50A. Sla linksaf naar het Schouwburgplein. Sla rechtsaf om op het Schouwburgplein te blijven. Weg vervolgen naar de Havermarkt. Sla linksaf naar de Stationsstraat. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla linksaf om op het Stationsplein te blijven. Ga rechtdoor op de Doornikselaan. Sla linksaf naar de Sint-Jorisstraat. U vindt ons op uw linkerkant.

Vanuit Brugge: 

Via de A17/de E403/de N31 (borden naar Brussel/E40/Veurne/Oostende/A10/Doornik/Kortrijk naar E403 naar Kortrijk. Neem afslag 1-Moorsele richting de R8. Houd links aan bij de splitsing om door te rijden in de richting van de R8. Neem de oprit naar A19/R8 richting Kortrijk. Weg vervolgen naar de Afslag Kortrijk-West. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Kortrijk-West om de borden R8 richting Kortrijk-Zuid/Kortrijk-Centrum te volgen. Neem afslag 11 richting N8/Luchthaven Kortrijk-Wevelgem/Meensepoort/Guldensporenstadion. Sla linksaf naar de Meensesteenweg/de N8 (borden naar Bissegem/Kortrijk). Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Burgemeester Lambrechtlaan/de R36. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Blekersstraat. Sla rechtsaf naar de Beheerstraat. Sla linksaf naar de Hendrik Consciencestraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar het Louis Robbeplein. Weg vervolgen naar de Koning Albertstraat. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla linksaf om op het Stationsplein te blijven. Ga rechtdoor op de Doornikselaan. Sla linksaf naar de Sint-Jorisstraat. U vindt ons op uw linkerkant.

Vanuit Ieper:

Via de N37 naar de E19 richting E17/E403/Kortrijk/Menen. Volg A19 naar Kortrijk. Volg bij het knooppunt Kortrijk- West de borden R8 richting Kortrijk-Zuid/Kortrijk-Centrum. Neem afslag 11 richting N8/Luchthaven Kortrijk-Wevelgem/Meensepoort/Guldensporenstadion. Sla linksaf naar de Meensesteenweg/de N8 (borden naar Bissegem/Kortrijk). Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Burgemeester Lambrechtlaan/de R36. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Blekersstraat. Sla rechtsaf naar de Beheerstraat. Sla linksaf naar de Hendrik Consciencestraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar het Louis Robbeplein. Weg vervolgen naar de Koning Albertstraat. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla linksaf om op het Stationsplein te blijven. Ga rechtdoor op de Doornikselaan. Sla linksaf naar de Sint-Jorisstraat. U vindt ons op uw linkerkant.

Vanuit Doornik

Voeg in op de E42 richting A17/Paris/Dunkerque/Lille/Aèroport Lesquin/Bruges/Mouscron. Neem de afslag op de E403 richting Gand/Mouscron/Courtrai. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Aalbeke om de borden E17 richting Gent/Kortrijk te volgen. Neem afslag 2-Hoog Kortrijk richting de Condédreef/de N323. Houd links aan bij de splitsing en volg de borden voor R8/E17. Volg de 2e rijstrook van rechts om de borden Kortrijk-Centrum te volgen. Weg vervolgen naar de Condédreef/de N323. Sla rechtsaf naar de Loofstraat. Sla linksaf naar de Doorniksewijk/de N50. Weg vervolgen naar de Doorniksestraat/de N50A. Sla linksaf naar het Schouwburgplein. Ga rechtdoor op de Burgemeester Reynaertstraat. Sla rechtsaf naar het Stationsplein. Sla linksaf om op het Stationsplein te blijven. Ga rechtdoor op de Doornikselaan. Sla linksaf naar de Sint-Jorisstraat. U vindt ons op uw linkerkant.

Parking

Parking vindt u (ondergronds) rechts op het Schouwburgplein. 1ste uur = gratis parkeren.

Komt u met trein, tram of bus?
Tram of Bus: Geef uw route in via De Lijn
Trein: De dichtstbijzijnde treinhalte is Stationsplein 7 Kortrijk

Bezoek ons in één van onze Locaties

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van ons veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen

Afspraken op kantoor

Wij verzoeken u vriendelijk om enkel een afspraak te maken met uw relatiebeheerder op kantoor indien noodzakelijk. Voor andere zaken opteren wij voor een telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering. Dank voor uw begrip.

Onze selectiemethode en ESG duurzaamheidsbeleid

Bent u benieuwd waar KWaRP voor staat en waarom dit zo belangrijk is voor onze analisten en beheerders? En wilt u in het verlengde daarvan niet hoeven te kiezen tussen winstgevend of maatschappelijk verantwoord beleggen?Ontdek in deze derde sessie van de Dierickx Leys Academy hoe een consistente selectiemethode, met oog op duurzaam beleggen, de basis is voor een visie die rendeert.Werner Wuyts (verantwoordelijke Studie & Analyse), Jasper Thysens (analist) en Geert Campaert (vermogensbeheerder) bieden u dankzij deze sessie een bevoorrechte inkijk in de interne keuken van Dierickx Leys Private Bank.Volgende week: Wegwijs in onze aandelenstudies gebracht door analist Willem De Meulenaer.