Visie rendeert.

Ons manifesto

We schrijven allemaal ons eigen verhaal. Dat begint waar we vandaan komen, waar we in geloven, de dingen en de mensen die we als waardevol beschouwen. 

Ontdek hier ons manifesto.

Persoonlijke aanpak

Dierickx Leys Private Bank gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliënt. We vinden het belangrijk dat u terecht kunt bij een vaste contactpersoon die u ondersteunt om het geschikte beleggingsmandaat te kiezen en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.

Kennis en Expertise

Elk van onze beheerders heeft een passie voor beleggen. Hierdoor staan betrokkenheid, consistentie en vakmanschap voorop. De kennis en expertise van onze medewerkers is een belangrijke troef van onze private bank.

Ontdek hier alles over onze kennis en expertise.

Fijnschalig

Dankzij de beperkte omvang van de bank kunnen we zeer flexibel inspelen op allerhande marktomstandigheden en zeer korte communicatielijnen garanderen tussen u en de beheerders van uw portefeuille.

Het resultatenseizoen

Er is haast geen ontkomen aan, het driemaandelijkse resultatenseizoen is van start gegaan! Ondertussen is ongeveer 15% van de S&P500-leden met cijfers gekomen. Statistisch gezien kloppen de meeste bedrijven de prognoses en ook nu doen ze dat, maar wel veel minder dan anders. Op Wall Street blijven het aantal en de omvang van de positieve winstverrassingen onder het gemiddelde van de laatste jaren.

Hedendaagse kunst met groeipotentieel

In 2022 konden cliënten van Dierickx Leys Private Bank opnieuw genieten van bijzondere activiteiten. Zoals persoonlijk kennismaken met hedendaagse kunst onder begeleiding van iemand die daarin haar sporen al heeft verdiend: Sarah Vanwelden van Newchild Gallery. We praten na met Sarah Vanwelden over de galerij die sinds 2020 buitenlandse kunstenaars naar Antwerpen brengt.

Outlook 2023 te Kortrijk

Na Antwerpen zorgde Michaël Van Droogenbroeck (VRT) als gastheer voor een geslaagde 2e editie van onze Outlook 2023 in ons kantoor (Beneluxpark) te Kortrijk. Bedankt aan de enthousiaste topsprekers Marion Debruyne (Vlerick Business School) en Sven Sterckx.