Vacature PRIVATE BANKER (m/v) Kantoor Kortrijk

GEZOCHT

Ervaren private banker voor ons kantoor Kortrijk.

FUNCTIE

Vanuit uw kennis en ervaring maakt u de relatiebeheerders van ons nieuwe kantoor Kortrijk wegwijs in de dienstverlening rond private banking. U bent het aanspreekpunt voor de ondersteunende diensten in het hoofdkantoor te Antwerpen zoals onze fiscaal-juridische dienst en de marketingafdeling. U draagt ook bij tot activiteiten en evenementen om potentiële cliënten te benaderen. 

In dit kantoor bent u verantwoordelijk voor de coördinatie van de private banking activiteiten. U bent ook zelf actief als private banker en relatiebeheerder en verzorgt de communicatie tussen uw cliënten en onze vermogensbeheerders, onze studiedienst en de andere ondersteunende diensten.

PROFIEL

U heeft een ruime ervaring in private banking, vermogensbeheer of adviserend beheer. U bent geboeid door beurs en beleggingen en houdt ervan om uitdagingen aan te gaan. U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciële vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent een geboren organisator en bezit een flinke dosis verantwoordelijkheidszin. U bent bedreven in netwerk-activiteiten en prospectie. Bij voorkeur heeft u een diploma van master in een financiële of economische richting. 

WIJ BIEDEN

Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de langetermijnvisie van het regio-kantoor. Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier. Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.

INTERESSE

Verstuur uw CV en motivatiebrief voor 30-11-2020 naar jobs@dierickxleys.be.
Voor meer informatie contacteer Mevr. Ria De Vleeschouwer op +32 3 241 09 93.