Vacature Medewerker Compliance (m/v) Hoofdkantoor Antwerpen

GEZOCHT

Master in de rechten voor een functie in de afdeling compliance van ons hoofdkantoor te Antwerpen (m/v). Het betreft een contract van onbepaalde duur.

PROFIEL

We zoeken iemand, met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die interesse heeft in juridische materies en deontologie.

De kandidaat heeft ervaring in compliance, AML en/of MiFID. Hij of zij is in het bezit van het certificaat van compliance officer of is bereid dit binnen afzienbare tijd te behalen.

JOBINHOUD

De jobinhoud is erg gevarieerd. Aanvankelijk word je nog opgeleid en gecoacht in specifieke aspecten van bancaire compliance door een ervaren compliance officer. Geleidelijk aan word je meer en meer betrokken bij de behandeling van dossiers, rapporteringen aan de toezichthouders, acceptatie van verrichtingen, onderzoek van nieuwe wetgevingen, het opstellen van procedures en aanbevelingen, opleiding en sensibilisering van medewerkers, ...

WIJ ZIJN

een dynamische Private Bank met een 50-tal medewerkers. Wij geven beleggingsadvies en doen aan vermogensbeheer. We zijn een sterke speler in volle groei. 

ONS GROEIEND SUCCES 

is voor een groot deel gebaseerd op een uitstekende teamspirit.

WERKKLIMAAT

Wij bieden je een modern, open en aangenaam werkklimaat met veel aandacht voor opleiding, coaching, persoonlijke groei, werkplezier en work-life balance. Inspraak van de medewerkers, ook in de uitbouw van de eigen loopbaan, wordt erg gestimuleerd. Thuiswerk is af en toe mogelijk.

VERLONING

Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, prestatiebonus, winstdeelname, CAO90-bonus enz.

INTERESSE

Indien je nog vragen hebt over deze vacature, kan je mij steeds bereiken op het nummer +32 3 241 09 89 of stuur snel een brief of mail met CV naar onderstaand adres, liefst vóór 31-01-2020.

Ria De Vleeschouwer

jobs@dierickxleys.be