Outlook 2019 Maak kans op één van de 50 exclusieve tickets...

"De armoede in Monaco is groter dan in België."

Deze controversiële stelling komt uit het boek 'Groei maakt gelukkig' van Peter De Keyzer, gastspreker op ons jaarlijkse Outlook congres. Hij komt bij ons een warm en overtuigend pleidooi voor meer optimisme houden.

Aansluitend blikt Sven Sterckx terug op 2018 en vooruit op 2019. In 2018 werd het economische evenwicht in de wereld verstoord door de Brexit, de verkiezingen in Italië en de capriolen van Trump. En de nakende handelsoorlog deed de groeimotor in Europa en China sputteren. Sven Sterckx schetst de belangrijkste economische vooruitzichten voor 2019 en legt verbanden met slim beleggen.

De eerste 50 inschrijvingen via onderstaand formulier ontvangen van ons een uitnodiging voor het Outlook 2019 event, dat plaatsvindt op donderdag 10 januari in de Zuiderkroon in Antwerpen.

Veel succes !

De door u verstrekte gegevens worden verwerkt door en onder de verantwoordelijkheid van Dierickx Leys Private Bank nv, Kasteelpleinstraat 44-46, 2000 Antwerpen, en dit uitsluitend voor de doeleinden omschreven in onze privacy verklaring. Wanneer wij uw toestemming vragen voor een verwerking, heeft u het recht die toestemming nadien weer in te trekken.

U heeft te allen tijde het recht te verzoeken om inzage, verbetering, schrapping of overdraagbaarheid van uw gegevens, bezwaar te maken tegen de verwerking of te verzoeken om de beperking ervan. Dit alles kan op eenvoudige wijze via een schriftelijke aanvraag op bovenvermeld postadres of via secretariaat@dierickxleys.be.

Lees hier de volledige privacy verklaring.