Lernout & Hauspie Update 13 juni 2019

Op 7 november 2016 startte voor het Hof van Beroep te Gent de burgerlijke procedure in de zaak van het failliete spraaktechnologiebedrijf Lernout & Hauspie om de schadevergoedingen te bepalen.

Vervolg

Op 23 maart 2017 besliste het Hof dat de bedrijfsrevisor KPMG geen schadevergoedingen moet betalen aan de gedupeerden.
Aangezien KPMG de enige beklaagde partij was die over voldoende financiële middelen beschikt, slinkt de hoop op enige schadevergoeding hierdoor zeer sterk.

De behandeling door het Gentse Hof van de burgerlijke rechtszaak tegen de bestuurders werd uitgesteld naar december 2019. Een uitspraak wordt ten vroegste medio 2020 verwacht.

Heeft u vragen hieromtrent?

  • Aarzel niet om uw beheerder of contactpersoon te contacteren.

Diploma's

In het najaar van 2020, in volle lockdown, hebben Maarten Janssens en Nicolas Blondeau succesvol de opleiding ‘Investment Management for Private Bankers’, aangeboden door de PBA-B en Febelfin Academy, afgerond. De opleidingscyclus geeft een grondig en coherent overzicht in de werking van beleggingsinstrumenten ten behoeve van private banking cliënten: hoe deze opgebouwd zijn, hun belangrijkste kenmerken, hun voor- en nadelen, hoe en wanneer zij in het vermogensbeheer van private banking cliënten kunnen aangewend worden. Extra expertise dus om u als klant nog beter bij te staan!

Expertise

De financiële wereld is een ingewikkeld kluwen dat steeds moeilijker te ontwarren is. Maar de waaier aan mogelijkheden lijkt bijna onbegrensd. Om de meest aangewezen oplossing te vinden voor u en uw gezin, kiest u best voor iemand die klaarheid schept binnen die complexe wereld. Iemand die denkt als een investeerder, met de vereiste kennis, op lange termijn. Iemand die met u meedenkt en samen met u de juiste weg uitzet, vandaag en morgen.

Afspraken op kantoor

Wij verzoeken u vriendelijk om enkel een afspraak te maken met uw relatiebeheerder op kantoor indien noodzakelijk. Voor andere zaken opteren wij voor een telefonisch contact, mail, bericht of videovergadering. Dank voor uw begrip.