Kredietverlening Lombardkrediet

Op basis van uw portefeuille kunt u een krediet aangaan voor investeringsnoden zoals de (her)financiering van vastgoed of het benutten van een beleggingsopportuniteit. U ontvangt een gepersonaliseerd kredietvoorstel.

handen ingezoomd krediet

Voorwaarden

De basis voor het verstrekken van het krediet is de pandwaarde van uw effecten en heeft volgende kenmerken en voorwaarden:

• de looptijd is één jaar, eventueel verlengbaar;
• de kostprijs blijft beperkt tot de rente zonder andere verborgen (dossier)kosten;
• de opname van het afgesproken bedrag is vrijblijvend;
• de terugbetaling of een gedeeltelijke terugbetaling kan op elk tijdstip;
• de rente is enkel van toepassing op het effectief opgenomen bedrag;
• er is geen schuldsaldoverzekering nodig.


Let op, geld lenen kost ook geld.

Lombardkrediet

De betaalde rente kan, als de reden van het krediet de financiering van de aankoop van vastgoed betreft, in bepaalde gevallen in de belastingaangifte ingebracht worden ter vermindering van het kadastraal inkomen. 

Ook tijdens het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.

  • Geniet van onze veilig online platform
  • Geniet van onze avondhandel, ook op feestdagen
shutterstock_566835985

Jongeren willen investeren maar ook profiteren

Onze Monique Leys blikt in de eerste Trends van het jaar terug op haar vijfenveertigjarige loopbaan bij Dierickx Leys Private Bank: van tweede vrouwelijke wisselagente in België tot een van de enige vrouwelijke voorzitters van een raad van bestuur in ons land.

Expertise

De financiële wereld is een ingewikkeld kluwen dat steeds moeilijker te ontwarren is. Maar de waaier aan mogelijkheden lijkt bijna onbegrensd. Om de meest aangewezen oplossing te vinden voor u en uw gezin, kiest u best voor iemand die klaarheid schept binnen die complexe wereld. Iemand die denkt als een investeerder, met de vereiste kennis, op lange termijn. Iemand die met u meedenkt en samen met u de juiste weg uitzet, vandaag en morgen.