Kortetermijnfinanciering nodig? Wat denkt u van een Lombardkrediet?

Op basis van uw portefeuille kunt u een krediet aangaan voor investeringsnoden zoals de (her) financiering van vastgoed of het benutten van een beleggingsopportuniteit. U ontvangt een gepersonaliseerd kredietvoorstel.

Voorwaarden

De basis voor het verstrekken van het krediet is de pandwaarde van uw effecten en heeft volgende kenmerken en voorwaarden: • De looptijd is één jaar, eventueel verlengbaar.

• De kostprijs blijft beperkt tot de rente zonder andere verborgen (dossier)kosten.

• De opname van het afgesproken bedrag is vrijblijvend.

• De terugbetaling of een gedeeltelijke terugbetaling kan op elk tijdstip.

• De rente is enkel van toepassing op het effectief opgenomen bedrag.

• Er is geen schuldsaldoverzekering nodig.

De betaalde rente kan, als de reden van het krediet de financiering van de aankoop van vastgoed betreft, in bepaalde gevallen in de belastingaangifte ingebracht worden ter vermindering van het kadastraal inkomen.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Vragen over het Lombardkrediet?

  • Aarzel niet uw relatiebeheerder te contacteren. 

De klok rond gepassioneerd

Meesterschap, hetgeen we dagelijks nastreven bij Dierickx Leys Private Bank, vinden we terug in allerlei beroepen en ambachten. Wij laten ons dan ook graag inspireren door de passie(s) van anderen. Neem nu het levensverhaal van Elke Op de Beeck, experte horlogerie en mede-eigenaar van het Horlogeriemuseum in Mechelen, dat ze samen met die andere meester (en niet toevallig ook haar vader), Jozef Op de Beeck, runt.

Zorgvolmacht

Iedereen hoopt op een zorgeloze oude dag, maar de realiteit kan daar soms anders over beslissen. Via een zorgvolmacht kan u op voorhand regelen hoe en door wie uw vermogen zal bestuurd worden wanneer u dat zelf niet meer kan. Aan de hand van vijf praktische vragen hebben wij nog eens de do's en don'ts opgesomd omtrent het opstellen en registreren van zo'n zorgvolmacht