Beleggingsfondsen van Dierickx Leys Private Bank onder een nieuwe vlag

U bent ervan overtuigd dat beleggen in fondsen loont. Misschien heeft u zelfs al fondsen in uw beleggingsportefeuille. Maar bent u al op de hoogte van de nieuwste evoluties?

DBI Fonds

Eerst en vooral hebben wij ons aanbod recent uitgebreid met een DBI-fonds voor ondernemers. Met dit fonds kan iemand met een vennootschap toch blijven genieten van belastingvrijstelling op meerwaarden en dividenden, ook al heeft het Zomerakkoord de regels gevoelig verscherpt.

Naamswijziging

Het is u wellicht opgevallen dat onze vijf bestaande fondsen werden omgedoopt tot Dierickx Leys fondsen.

Gezien onze eigen inbreng in het ontstaan en het beheer van deze fondsen, vonden wij dan ook dat onze naam niet mocht ontbreken.

Fondsbeheerders

Net zoals u zijn wij ervan overtuigd dat beleggingsfondsen een goede optie zijn. Onze fondsbeheerders stellen deze fondsen naar eigen inzichten samen. Zij maken daarbij gebruik van hun expertise en kennis.

Wist u bijvoorbeeld dat zij regelmatig aanwezig zijn op analistenbijeenkomsten van de bedrijven waarin ze investeren?

Onze aanpak

Deze aanpak draagt bij tot onze visie op de werking en het potentieel van deze bedrijven. Maar bovenal is onze visie de gedachtengang die wij samen met u opbouwen, om te bepalen hoe we uw vermogen kunnen doen groeien in gunstige maar ook in woeliger tijden.

Fondsen

Bekijk hier het overzicht van onze beleggingsfondsen.

Wil u meer te weten komen over onze werkwijze? Wil u meer vernemen over fondsen waarin u nog niet belegt?

  • Wij begeleiden u graag bij de samenstelling van uw portefeuille.