http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Vermogensbeheer - Adviserend
Waarom adviserend vermogensbeheer?
U wil zelf een actieve rol spelen in het beheer van uw activa maar toch steunen op het gepersonaliseerde advies van onze experten?
Dat kan via het adviserend vermogensbeheer. Uw persoonlijke adviesbeheerder helpt u om uw beleggingsportefeuille actief te beheren. Hij contacteert u proactief en op regelmatige basis. Hij helpt u om uw portefeuille verder uit te bouwen of bij te sturen, verleent u advies-op-maat en ontwikkelt concrete beleggingsvoorstellen. Deze beheerder bouwt met u een hechte vertrouwensrelatie op. Voor de uitvoering van elke transactie of effectenoperatie vraagt hij uw goedkeuring.
U kan genieten van het adviserend vermogensbeheer voor uw portefeuille vanaf € 250 000.
Waarom bij Dierickx Leys Private Bank?
Transparant:
Transparantie is vandaag de dag een buzz-woord dat te pas maar meestal te onpas gebruikt wordt. Dierickx Leys is een transparante bank. Onze kostenstructuur is eenvoudig en duidelijk. Er zijn geen verdoken kosten, laat staan een opeenstapeling van kosten. Ook in de selectie van effecten behouden we onze transparantie. We beleggen rechtstreeks in individuele aandelen en obligaties en mijden complexe financiŽle producten.
Rentebeheer:
Wenst u een regelmatig en geÔndexeerd inkomen uit uw vermogen terwijl het kapitaal behouden blijft? Dierickx Leys Private Bank kan u hierbij helpen. Via diverse simulaties berekenen we hoeveel u periodiek kan opnemen. Wij bieden u een nauwkeurige opvolging van uw renteplan.
Een vaste contactpersoon:
Dierickx Leys gaat steeds een langetermijnrelatie aan met de cliŽnt. We vinden het belangrijk dat u terecht kan bij een vaste contactpersoon die u bijstaat in de keuze van het beleggingsmandaat en die u op de hoogte houdt van uw portefeuille.
Goede prestaties:
Elke dag gaan de beheerders de uitdaging aan om voor u een goede return te behalen in verhouding tot uw beleggingsprofiel. Op basis van een doorgedreven fundamentele analyse van zowel aandelen als obligaties slaagt het vermogensbeheer van Dierickx Leys er in om zeer goede prestaties neer te zetten. Op vraag kunnen wij u steeds een overzicht van de historisch rendementen voorleggen.
Onafhankelijk:
Dierickx Leys Private Bank is 100% onafhankelijk in de beleggingskeuzes die ze maakt. Dit garandeert een optimale beleggingskeuze voor de verschillende activa in de portefeuille.
Beheersvergoeding
De jaarlijkse beheersvergoeding bedraagt 0,5% + BTW, op de waarde van de portefeuilles tot 500.000 euro. Voor portefeuilles van meer dan 500.000 euro bedraagt de vergoeding 0,3% + BTW. Einde juni en einde december verrekenen we de verschuldigde vergoeding.
Rapportering
Trimestrieel ontvangt u een uitgebreide rapportering over de voorbije verrichtingen en de nieuwe stand van de portefeuille.
De inventaris en de uittreksels van de rekening in adviserend beheer kunnen ook continu opgevolgd worden via de beveiligde internettoegang van de bank.
Wenst u een vrijblijvend gesprek?
Neem dan contact op met onze afdeling adviserend beheer op het nummer +32 3 241 09 98 (Antwerpen), +32 3 443 93 50 (Mortsel)
of +32 9 240 00 40 (St-Martens-Latem).
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website