http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Vacatures
TOP BELEGGINGSADVISEUR-PRIVATE BANKER (m/v) - kantoor Antwerpen
  
  
  
  
  
  
FUNCTIE
U wordt tewerkgesteld in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Hier heeft u hoofdzakelijk commerciŽle taken. Het grootste deel van uw tijd besteedt u aan het verschaffen van beleggingsadvies aan cliŽnten. Dit houdt ook in dat u de communicatie verzorgt tussen uw cliŽnten en onze vermogensbeheerders, fiscaal-juridische dienst en ondersteunende afdelingen. Verder draagt u ook bij tot prospectie en networking en tot activiteiten om potentiŽle cliŽnten te benaderen. Na verloop van tijd kan u eventueel doorgroeien naar een functie van adviserend vermogens-beheerder.  

PROFIEL
U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciŽle vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent perfect tweetalig en kan ons Franstalige cliŽnteel volledig te woord staan. Bij voorkeur heeft u een diploma van master of bachelor in een financiŽle of economische richting.  

WIJ BIEDEN
Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de langetermijnvisie van onze bank. Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier. Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.  

CONTACT
Verstuur uw CV en motivatiebrief voor 29-3-2018 naar jobs@dierickxleys.be.
Voor meer informatie contacteer Mevr. Laura van Cortenberghe op het nummer +32 3 241 09 93.
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website