http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Vacatures
TOP IT-MEDEWERKER (m/v)
 
  
  
  
  
  
  
Profiel
Wij zoeken een enthousiaste informaticus (m/v) voor de versterking van onze IT-afdeling in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Beschik je over een analytisch denkvermogen, kan je programmeren in C en heb je basiskennis over Linux en TCP/IP?
 
Wij zijn
een dynamische Private Bank met een 50-tal medewerkers en sinds 1901 ťťn van de belangrijkste beurshuizen in de regio Antwerpen. Onze cliŽnten kunnen bij ons terecht voor beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensplanning. Ons groeiend succes is voor een groot deel gebaseerd op een vooruitstrevende informatica- en telecommunicatiestructuur en een uitstekende teamspirit!
 
Functie inhoud
Het takenpakket kan samengesteld worden uit een waaier aan activiteiten: analyse en programmatie, technische ondersteuning en onderhoud inzake netwerk, thin clients, PC's, enz.
 
Werkklimaat
Wij bieden je een modern, open en aangenaam werkklimaat met veel aandacht voor coaching, werkplezier en work-life balance. Inspraak van de medewerkers, ook in de opbouw van de eigen loopbaan, wordt erg gestimuleerd.
 
Verloning
Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals een uitgebreide groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, prestatiebonus, winstdeelname, woonwerkvergoeding, enz.
 
Interesse?
Stuur ons je curriculum vitae t.a.v. Laura van Cortenberghe, Kasteelpleinstraat 44-46, 2000 Antwerpen of per e-mail naar jobs@dierickxleys.be.
Voor meer informatie of vragen kan je bellen naar Luc Mees op het nummer +32 3 241 09 84.
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website