http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Vacatures
TOP KANTOORHOUDER (m/v) - kantoor Sint-Martens-Latem
  
  
  
  
  
  
FUNCTIE
Na een opleiding in ons hoofdkantoor te Antwerpen, bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse werking en de prospectie. U geeft leiding aan ťťn of meerdere commerciŽle medewerkers. U bent ook zelf actief als beleggingsadviseur en verzorgt de communicatie tussen uw cliŽnten en onze vermogensbeheerders, onze studiedienst en de andere ondersteunende diensten. U doet aan networking en draagt bij tot marketingactiviteiten om potentiŽle cliŽnten te benaderen.  

PROFIEL
U bent geboeid door beurs en beleggingen en houdt ervan om uitdagingen aan te gaan. U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciŽle vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent een geboren organisator en bezit een flinke dosis verantwoordelijkheidszin. Bij voorkeur heeft u een diploma van master of bachelor in een financiŽle of economische richting. Ervaring in private banking, beleggingsadvies of vermogensbeheer is een vereiste.  

WIJ BIEDEN
Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de langetermijnvisie van het regio-kantoor. Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier. Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.  

CONTACT
Verstuur uw CV en motivatiebrief voor 15-3-2018 naar jobs@dierickx.be. Voor meer informatie contacteer Mevr. Laura van Cortenbergh op het nummer 03 241 09 93.
TOP BELEGGINGSADVISEUR-PRIVATE BANKER (m/v) - kantoor Antwerpen
  
  
  
  
  
  
FUNCTIE
U wordt tewerkgesteld in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Hier heeft u hoofdzakelijk commerciŽle taken. Het grootste deel van uw tijd besteedt u aan het verschaffen van beleggingsadvies aan cliŽnten. Dit houdt ook in dat u de communicatie verzorgt tussen uw cliŽnten en onze vermogensbeheerders, fiscaal-juridische dienst en ondersteunende afdelingen. Verder draagt u ook bij tot prospectie en networking en tot activiteiten om potentiŽle cliŽnten te benaderen. Na verloop van tijd kan u eventueel doorgroeien naar een functie van adviserend vermogens-beheerder.  

PROFIEL
U bent dynamisch, integer en bezit uitgesproken commerciŽle vaardigheden. U kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent perfect tweetalig en kan ons Franstalige cliŽnteel volledig te woord staan. Bij voorkeur heeft u een diploma van master of bachelor in een financiŽle of economische richting.  

WIJ BIEDEN
Een boeiende, uitdagende job waarin u de ruimte krijgt om mee te bouwen aan de langetermijnvisie van onze bank. Een modern, open en zeer aangenaam werkklimaat met uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel aandacht voor coaching en werkplezier. Een aantrekkelijk en sectorconform salarispakket met bijkomende voordelen. Het remuneratiepakket houdt rekening met uw ervaring en achtergrond.  

CONTACT
Verstuur uw CV en motivatiebrief vůůr 15-3-2018 naar jobs@dierickxleys.be. Voor meer informatie contacteer Mevr. Laura van Cortenberghe op het nummer +32 3 241 09 93.
TOP IT-MEDEWERKER (m/v) - kantoor Antwerpen
  
  
  
  
  
  
PROFIEL
Wij zoeken een enthousiaste informaticus (m/v) voor de versterking van onze IT-afdeling in ons hoofdkantoor te Antwerpen. Als je kan programmeren in C en/of een basiskennis hebt over Linux en TCP/IP is dit zeker een pluspunt.
 
FUNCTIE
Het takenpakket kan samengesteld worden uit een waaier aan activiteiten: analyse en programmatie, technische ondersteuning en onderhoud inzake netwerk, thin clients, PC's, enz.
 
WIJ ZIJN
een dynamische Private Bank met een 50-tal medewerkers en sinds 1901 ťťn van de belangrijkste beurshuizen in de regio Antwerpen. Onze cliŽnten kunnen bij ons terecht voor beleggingsadvies, vermogensbeheer en vermogensplanning. Ons groeiend succes is voor een groot deel gebaseerd op een vooruitstrevende informatica- en telecommunicatiestructuur en een uitstekende teamspirit!
 
WERKKLIMAAT
Wij bieden je een modern, open en aangenaam werkklimaat met veel aandacht voor coaching, werkplezier en work-life balance. Inspraak van de medewerkers, ook in de opbouw van de eigen loopbaan, wordt erg gestimuleerd.
 
VERLONING
Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen zoals een uitgebreide groepsverzekering, maaltijdcheques, eindejaarspremie, prestatiebonus, winstdeelname, woonwerkvergoeding, enz.
 
INTERESSE?
E-mail naar jobs@dierickxleys.be.
Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met Luc Mees op het nummer +32 3 241 09 84.
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website