http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Over Dierickx Leys - Mecenaat en Sponsoring
TOP Royal Victory Hockey Club
 
 Dierickx Leys Private Bank is, gedurende drie jaar, shirt-sponsor van de 1e damesploeg.

Bezoek zeker even hun sportieve website: www.victory.be

 
OverDL/MecenaatEnSponsoring_RVHC_01.jpg OverDL/MecenaatEnSponsoring_RVHC_02.jpg
OverDL/MecenaatEnSponsoring_RVHC_03.jpg
TOP Koning Boudewijnstichting project 'De Speelhoeve'
Via de Steunraad Antwerpen voor de Koning Boudewijnstichting steunt Dierickx Leys het kleinschalig initiatief van de VZW De Speelhoeve .
De Speelhoeve is een dagverblijf voor kinderen en jongeren met een mentale of motorische beperking. Omdat hun ontwikkeling extra zorg en begeleiding vraagt, kunnen ze niet terecht in een school voor buitengewoon onderwijs.
 
Ook al zijn ze 'niet-schoolgaand', toch kunnen ook deze kinderen veel leren, zij het dan in hele kleine stapjes en hebben ze veel tijd nodig. Het leren is dan ook niet 'schools' leren, maar leren vanuit de rijkdom van het dagdagelijkse leven.
 
Dit is allerminst saai omdat het met hen op zo'n intensieve manier gebeurt en elk klein detail heel belangrijk wordt. De aandacht gaat immers niet alleen naar de handelingen op zich (jas uitdoen, goeie morgen zeggen, samen zingen, zelfstandig leren eten en noem maar op), maar zeker zo belangrijk is de manier waarop deze dagdagelijkse dingen gebeuren, want niets gaat vanzelf ...
TOP Cofena
De wortels van Cofena gaan terug tot in 1945. Sinds haar oprichting heeft Cofena de grootste artiesten van de wereldpodia voor klassieke muziek naar Antwerpen gehaald, zoals Herbert von Karajan, Willem Mengelbeg, Wilhelm Kempf, het Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam, de Berliner Philharmoniker, en nog vele tientallen anderen.
 
Artistiek en organisatorisch staat Cofena sterk. Dankzij de medewerking en het enthousiasme van vele vakkundige vrijwilligers blijft Cofena haar mooie opdracht vervullen als een nooit eindigende uitdaging.
Cofena vervult zo een eigen, unieke rol in het Antwerpse muziekleven.
 
De openingsconcerten starten eind november 2016 in de nieuwe Elisabethzaal
Lees hier het artikel "Akoestiek van wereldniveau in nieuwe Elisabethzaal"
- Bron: NederBelgischMagazine | december 2015/januari 2016 -
 
Meer informatie vindt u op www.cofena.be
 
Cofena
TOP VFB
Onze Private Bank is reeds jaren sponsor van de VFB (Vlaamse Federatie van Beleggingsclubs en beleggers). Wij steunen deze non-profit organisatie die als doelstelling heeft individuele beleggers en beleggingsclubs op een onafhankelijke manier te informeren en te vormen met betrekking tot het beheer van financiŽle activa. De communicatie, informatie en vorming focust zich voornamelijk op aandelen.

Jaarlijks nemen wij ook deel aan de twee beurzen georganiseerd de VFB. De VFB Happening in Antwerpen en de VFB Dag van de tips te Gent. Bezoek gerust onze stand ...

Ook leveren wij sprekers aan tijdens diverse VFB-evenementen.

Meer info vindt u op www.vfb.be
TOP Kiwanis
Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet om de wereld te veranderen door te investeren in onze gemeenschap en vooral ... in onze kinderen, onze toekomst!
 
Kiwanis is een internationale organisatie van autonome clubs, waarin mensen met de meest uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten. Onder het motto 'We Build' streven de Kiwanis clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Deze acties hebben vaak een plaatselijk karakter. Zij kunnen zich echter ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelf internationale projecten.
 
De clubs proberen vooral daar met raad en daad te ondersteunen, waar overheid en hulporganisaties geen bijdrage kunnen leveren.
De wil om snel, individueel en wars van bureaucratie te helpen motiveert het werk van Kiwanis.
 
Meer info vindt u op www.kiwanis.be .
TOP Capitant ... studenten ontdekken de boeiende financiŽle wereld
Het Capitant project is innovatief, vooral een project op deze schaal, en tot voor kort ongezien in Vlaanderen omdat de meer traditionele studentenverenigingen minder aandacht besteden aan het economisch gebeuren buiten het auditorium.
 
Vele studenten willen hun economisch kennis ook buiten de leslokalen verruimen en hun eerste stappen in de professionele wereld nemen tijdens hun studies. Capitant biedt aan deze studenten een forum aan om 'gelijkgezinden' te ontmoeten en hen waardevolle opportuniteiten te bieden.
 
Capitant wil geen geÔsoleerde eenheid zijn maar de brug tussen de academische omgeving en het traditionele studentenleven. Dierickx Leys Private Bank biedt, als partner van Capitant, met onze meer dan 100 jaar ervaring naast ondersteuning ook inzichten in de financiŽle wereld via presentaties.

Meer info vindt u op www.capitant.be
TOP Donorinfo
De stichting van openbaar nut Donorinfo helpt je met het uitkiezen van hulpverlenende organisaties die financieel bonafide zijn. Al sinds 2005 publiceert zij als expert in financiŽle transparantie op haar website donorinfo.be informatie over de activiteiten en de gecontroleerde financiŽle middelen van Belgische hulpverlenende organisaties. OverDL/MecenaatEnSponsoring_Donorinfo_N.png
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website