http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Beleggingsadvies - Intro
TOP Basis beleggingsadvies
Onze handelstafel is vlot bereikbaar via telefoon of internet. De bank biedt ook avondhandel aan op de Amerikaanse beurzen en op feestdagen als de belangrijkste beurzen geopend zijn. Een performant informaticasysteem beheert uw orders en voert ze op een snelle en efficiŽnte wijze uit.
Van bij het eerste contact geven wij u vrijblijvend advies of bijkomende informatie.
Alle commerciŽle medewerkers beschikken over rechtstreekse informatiebronnen zoals Euronext en Bloomberg.
 
Bij aandelentransacties kan u informatie bekomen over alle kernratio's, het historisch koersverloop, de diepte van de markt, de liquiditeit of de opportuniteit van uw transactie.  
Bij verrichtingen in obligaties verschaffen wij u alle gegevens over de voorwaarden, het rendement en de kredietwaardigheid van de emittent.  
Als lid van de optiebeurzen van Euronext NYSE bieden wij u een jarenlange ervaring aan in afgeleide producten.
 
Als cliŽnt van Dierickx Leys Private Bank kan u rekenen op een gratis en efficiŽnte openbewaargeving van uw effecten.
Hierbij wordt u tijdig geÔnformeerd over dividendbetalingen, kapitaalsuitkeringen, omruilingen en andere effectenoperaties.
 
Via onze online-service kan u continu uw rekening en portefeuille raadplegen en orders op een beveiligde manier doorgeven.
 
Wenst u meer specifieke informatie over fiscaliteit of ethisch beleggen of wenst u een bespreking van uw portefeuille? Onze commerciŽle medewerkers staan graag te uwer beschikking op het nr. +32 (0)3 241 09 99 (Antwerpen), +32 (0)3 443 93 50 (Mortsel) of +32 (0)9 240 00 40 (Sint-Martens-Latem).
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website