http://www.dierickxleys.be
ZOEK
 | 
PDF
 | 
PS
 | 
AANMELDEN
 | 
FR
 | 
SITEMAP
 | 
HOME
Beleggingsadvies
 
 
Van bij het eerste contact ontvangt u vrijblijvend advies of bijkomende informatie inzake uw orders in aandelen, obligaties en andere beleggingsproducten.
 
 
 
Lees meer ...
Vermogensbeheer &
Vermogensplanning
 
Via discretionair of adviserend vermogensbeheer voeren wij uw beheersopdracht uit in strikte opvolging van uw doelstellingen en met deskundige bijstand inzake alle fiscaal-juridische aspecten.
 
 
Discretionair Adviserend
Beleggingsfondsen
 
 
Lees meer over de beleggingsfondsen die aangeboden worden door Dierickx Leys Private Bank
 
 
 
 
Lees meer ...
Algemene campagne Febelfin
Cyber Criminaliteit

 

Safeonweb wil Belgische burgers op een snelle en correcte manier informeren en adviseren over cybersecurity, grote actuele digitale dreigingen en online veiligheid.
 
Doe de test via www.safeonweb.be .
Focus

Volg Dierickx Leys Private Bank op LinkedIn: LinkedIn
 
Aanpassingen website
De bank wenst haar website aan te passen en in een nieuw kleedje te stoppen. In voorbereiding hiervan is de website op 25 september 2017 gesplitst in een publiek deel en een persoonlijk (beveiligd) deel voor de raadpleging van uw rekening, DL Online.be.
 
Indien u heeft gekozen om uw gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden door uw browser, dient u deze gegevens opnieuw in te geven. Indien u uw wachtwoord niet meer kent, kan u best contact opnemen met Laura van Cortenberghe, dienst rekeningadministratie: +32 (0)3 241 09 93.  
 

 
Onze cliŽntenparking in de Begijnenvest te Antwerpen is wegens wegenwerken onbereikbaar tot vermoedelijk einde oktober. U kan ondertussen parkeren in de betaalparking aan de Nationale Bank of gratis op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamse- & Waalsekaai).

U kan uiteraard ook terecht in ons kantoor te Mortsel .
Bij parkeren onder het Stadsplein bieden wij u een gratis betaalticket.
The Markets! - oktober 2017
 
Kasteelplein Street Journal - oktober 2017
 
Inschrijven
 DIERICKX LEYS ANTWERPEN     DIERICKX LEYS MORTSEL     DIERICKX LEYS SINT-MARTENS-LATEM 
Gebruiksvoorwaarden website